Subjects: AMENDOIM, COMPOSTOS FENÓLICOS, FLAVONOIDES, INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, RADIAÇÃO GAMA, SUBPRODUTOS COMO ALIMENTO, UVA
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ABNT
CAMARGO, Adriano Costa de. Hurdles and potentials in value-added use of peanut and grape by-products as sources of phenolic compounds. 2016. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2016. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-09112016-171820/. Acesso em: 12 nov. 2024.APA
Camargo, A. C. de. (2016). Hurdles and potentials in value-added use of peanut and grape by-products as sources of phenolic compounds (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-09112016-171820/NLM
Camargo AC de. Hurdles and potentials in value-added use of peanut and grape by-products as sources of phenolic compounds [Internet]. 2016 ;[citado 2024 nov. 12 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-09112016-171820/Vancouver
Camargo AC de. Hurdles and potentials in value-added use of peanut and grape by-products as sources of phenolic compounds [Internet]. 2016 ;[citado 2024 nov. 12 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-09112016-171820/