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ABNT
ALMEIDA, Poliana Fernandes e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Effects of chicken by-product gelatin on the physicochemical properties and texture of chocolate spread. Journal of Texture Studies, v. 48, p. 392-402, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jtxs.12242. Acesso em: 08 nov. 2024.
APA
Almeida, P. F., & Lannes, S. C. da S. (2017). Effects of chicken by-product gelatin on the physicochemical properties and texture of chocolate spread. Journal of Texture Studies, 48, 392-402. doi:10.1111/jtxs.12242
NLM
Almeida PF, Lannes SC da S. Effects of chicken by-product gelatin on the physicochemical properties and texture of chocolate spread [Internet]. Journal of Texture Studies. 2017 ; 48 392-402.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12242
Vancouver
Almeida PF, Lannes SC da S. Effects of chicken by-product gelatin on the physicochemical properties and texture of chocolate spread [Internet]. Journal of Texture Studies. 2017 ; 48 392-402.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12242
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ABNT
BARRETTO, A. C. S et al. Empirical models for describing poultry meat lipid oxidation inhibition by natural antioxidants. Journal of Food Composition and Analysis, v. 16, n. 5, p. 587-594, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0889-1575(03)00023-1. Acesso em: 08 nov. 2024.
APA
Barretto, A. C. S., Ida, E. I., Silva, R. S. F., Torres, E. A. F. da S., & Shimokomaki, M. (2003). Empirical models for describing poultry meat lipid oxidation inhibition by natural antioxidants. Journal of Food Composition and Analysis, 16( 5), 587-594. doi:10.1016/s0889-1575(03)00023-1
NLM
Barretto ACS, Ida EI, Silva RSF, Torres EAF da S, Shimokomaki M. Empirical models for describing poultry meat lipid oxidation inhibition by natural antioxidants [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2003 ; 16( 5): 587-594.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0889-1575(03)00023-1
Vancouver
Barretto ACS, Ida EI, Silva RSF, Torres EAF da S, Shimokomaki M. Empirical models for describing poultry meat lipid oxidation inhibition by natural antioxidants [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2003 ; 16( 5): 587-594.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0889-1575(03)00023-1
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ABNT
BERNAL-GÓMEZ, Maria Elena et al. Avaliação sensorial e instrumental de ovos de galinhas alimentadas com rações suplementadas com óleo de linhaça e antioxidantes. Nutrire : Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Journal Brazilian Society of Food and Nutrition, v. 23, n. ju, p. 55-66, 2002Tradução . . Disponível em: http://sban.cloudpainel.com.br/files/revistas_publicacoes/36.pdf. Acesso em: 08 nov. 2024.
APA
Bernal-Gómez, M. E., Della Torre, J. C. de M., Rodas, M. A., Mendonça Júnior, C. X. de, & Mancini-Filho, J. (2002). Avaliação sensorial e instrumental de ovos de galinhas alimentadas com rações suplementadas com óleo de linhaça e antioxidantes. Nutrire : Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Journal Brazilian Society of Food and Nutrition, 23( ju), 55-66. Recuperado de http://sban.cloudpainel.com.br/files/revistas_publicacoes/36.pdf
NLM
Bernal-Gómez ME, Della Torre JC de M, Rodas MA, Mendonça Júnior CX de, Mancini-Filho J. Avaliação sensorial e instrumental de ovos de galinhas alimentadas com rações suplementadas com óleo de linhaça e antioxidantes [Internet]. Nutrire : Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Journal Brazilian Society of Food and Nutrition. 2002 ; 23( ju): 55-66.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://sban.cloudpainel.com.br/files/revistas_publicacoes/36.pdf
Vancouver
Bernal-Gómez ME, Della Torre JC de M, Rodas MA, Mendonça Júnior CX de, Mancini-Filho J. Avaliação sensorial e instrumental de ovos de galinhas alimentadas com rações suplementadas com óleo de linhaça e antioxidantes [Internet]. Nutrire : Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição = Journal Brazilian Society of Food and Nutrition. 2002 ; 23( ju): 55-66.[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://sban.cloudpainel.com.br/files/revistas_publicacoes/36.pdf