Filtros : "FERMENTAÇÃO" "República Checa" Removidos: "Finlândia" "CENA" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Czech Journal of Animal Science. Unidade: ESALQ

    Subjects: FERMENTAÇÃO, BOVINOS, RÚMEN, ECOSSISTEMAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARRERRO, Y et al. Identification of Levica yeasts as a potential ruminal microbial additive. Czech Journal of Animal Science, v. 58. n.10, p. 460-469, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.17221/6995-CJAS. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Marrerro, Y., Burrola-Barraza, M. E., Castillo, Y., Basso, L. C., Rosa, C. A., Ruiz, O., & González-Rodríguez, E. (2013). Identification of Levica yeasts as a potential ruminal microbial additive. Czech Journal of Animal Science, 58. n.10, 460-469. doi:10.17221/6995-CJAS
    • NLM

      Marrerro Y, Burrola-Barraza ME, Castillo Y, Basso LC, Rosa CA, Ruiz O, González-Rodríguez E. Identification of Levica yeasts as a potential ruminal microbial additive [Internet]. Czech Journal of Animal Science. 2013 ; 58. n.10 460-469.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.17221/6995-CJAS
    • Vancouver

      Marrerro Y, Burrola-Barraza ME, Castillo Y, Basso LC, Rosa CA, Ruiz O, González-Rodríguez E. Identification of Levica yeasts as a potential ruminal microbial additive [Internet]. Czech Journal of Animal Science. 2013 ; 58. n.10 460-469.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.17221/6995-CJAS

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024