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  • Fonte: Animal Feed Science and Technology. Unidade: ESALQ

    Assuntos: BRACHIARIA, CAPIM COLONIÃO, CARBOIDRATOS, FERMENTAÇÃO, FORRAGEM, GRAMÍNEAS FORRAGEIRAS, NITRATOS, SILAGEM

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    • ABNT

      CARVALHO, M. G. M et al. Applying the fermentability coefficient concept in tropical grass silages. Animal Feed Science and Technology, v. 314, p. 1-14, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2024.115995. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Carvalho, M. G. M., Bragatto, J. M., Buttow, S. C., Silva, A. F., Silva, L. S., Silva, N. G., et al. (2024). Applying the fermentability coefficient concept in tropical grass silages. Animal Feed Science and Technology, 314, 1-14. doi:10.1016/j.anifeedsci.2024.115995
    • NLM

      Carvalho MGM, Bragatto JM, Buttow SC, Silva AF, Silva LS, Silva NG, Auerbach HU, Nussio LG, Daniel JLP. Applying the fermentability coefficient concept in tropical grass silages [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2024 ; 314 1-14.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2024.115995
    • Vancouver

      Carvalho MGM, Bragatto JM, Buttow SC, Silva AF, Silva LS, Silva NG, Auerbach HU, Nussio LG, Daniel JLP. Applying the fermentability coefficient concept in tropical grass silages [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2024 ; 314 1-14.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2024.115995
  • Unidade: ESALQ

    Assuntos: COMPOSIÇÃO QUÍMICA, CONSERVANTES, DESTILAÇÃO, FERMENTAÇÃO, FARELOS, MILHO

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    • ABNT

      ANDRADE, Aline Venância. Estratégias de conservação do coproduto úmido da destilação do milho. 2024. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-10052024-093754/. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Andrade, A. V. (2024). Estratégias de conservação do coproduto úmido da destilação do milho (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-10052024-093754/
    • NLM

      Andrade AV. Estratégias de conservação do coproduto úmido da destilação do milho [Internet]. 2024 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-10052024-093754/
    • Vancouver

      Andrade AV. Estratégias de conservação do coproduto úmido da destilação do milho [Internet]. 2024 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-10052024-093754/
  • Unidade: ESALQ

    Assuntos: COLHEITA, FERMENTAÇÃO, MATÉRIA SECA DO ALIMENTO, MICROBIOLOGIA, MILHO, SILAGEM

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    • ABNT

      ANJOS, Victor Federico Leal dos. Microbiology and fermentative losses of rehydrated whole plant silage harvested at high maturity. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-05062023-152311/. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Anjos, V. F. L. dos. (2023). Microbiology and fermentative losses of rehydrated whole plant silage harvested at high maturity (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-05062023-152311/
    • NLM

      Anjos VFL dos. Microbiology and fermentative losses of rehydrated whole plant silage harvested at high maturity [Internet]. 2023 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-05062023-152311/
    • Vancouver

      Anjos VFL dos. Microbiology and fermentative losses of rehydrated whole plant silage harvested at high maturity [Internet]. 2023 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-05062023-152311/
  • Fonte: Animal Feed Science and Technology. Unidade: ESALQ

    Assuntos: CAPIM COLONIÃO, COMPOSIÇÃO QUÍMICA, FERMENTAÇÃO, MATURAÇÃO VEGETAL, SECAGEM

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    • ABNT

      MORAES, A et al. Effect of application rate of sodium nitrite and hexamine on the fermentation and the chemical composition of guinea grass silage harvested at different stages of maturity. Animal Feed Science and Technology, v. 302, p. 1-10, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2023.115667. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Moraes, A., Auerbach, H. U., Bragatto, J. M., Piran Filho, F. A., Silva, S. M. S., Nussio, L. G., et al. (2023). Effect of application rate of sodium nitrite and hexamine on the fermentation and the chemical composition of guinea grass silage harvested at different stages of maturity. Animal Feed Science and Technology, 302, 1-10. doi:10.1016/j.anifeedsci.2023.115667
    • NLM

      Moraes A, Auerbach HU, Bragatto JM, Piran Filho FA, Silva SMS, Nussio LG, Jobim CC, Daniel JLP. Effect of application rate of sodium nitrite and hexamine on the fermentation and the chemical composition of guinea grass silage harvested at different stages of maturity [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2023 ; 302 1-10.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2023.115667
    • Vancouver

      Moraes A, Auerbach HU, Bragatto JM, Piran Filho FA, Silva SMS, Nussio LG, Jobim CC, Daniel JLP. Effect of application rate of sodium nitrite and hexamine on the fermentation and the chemical composition of guinea grass silage harvested at different stages of maturity [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2023 ; 302 1-10.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2023.115667
  • Fonte: Agriculture. Unidade: ESALQ

    Assuntos: ARMAZENAMENTO AGRÍCOLA, DIGESTIBILIDADE, ENZIMAS, FERMENTAÇÃO, MILHO, SILAGEM, VALOR NUTRITIVO

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    • ABNT

      SALVO, Pedro et al. Exogenous fibrolytic enzymes and length of storage affect the nutritive value and fermentation profile of maize silage. Agriculture, v. 12, p. 1-12, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/agriculture12091358. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Salvo, P., Gritti, V., Silva, É. da, Nadeau, E., Daniel, J., Spindola, M., & Nussio, L. G. (2022). Exogenous fibrolytic enzymes and length of storage affect the nutritive value and fermentation profile of maize silage. Agriculture, 12, 1-12. doi:10.3390/agriculture12091358
    • NLM

      Salvo P, Gritti V, Silva É da, Nadeau E, Daniel J, Spindola M, Nussio LG. Exogenous fibrolytic enzymes and length of storage affect the nutritive value and fermentation profile of maize silage [Internet]. Agriculture. 2022 ; 12 1-12.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3390/agriculture12091358
    • Vancouver

      Salvo P, Gritti V, Silva É da, Nadeau E, Daniel J, Spindola M, Nussio LG. Exogenous fibrolytic enzymes and length of storage affect the nutritive value and fermentation profile of maize silage [Internet]. Agriculture. 2022 ; 12 1-12.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3390/agriculture12091358
  • Fonte: Frontiers in Microbiology. Unidade: ESALQ

    Assuntos: BACTÉRIAS LÁTICAS, CANA-DE-AÇÚCAR, CINÉTICA DOS GASES, COMPOSIÇÃO QUÍMICA, FERMENTAÇÃO, SILAGEM

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    • ABNT

      GOMES, Ana Luiza Mendonça et al. Effects of obligate heterofermentative lactic acid bacteria alone or in combination on the conservation of sugarcane silage. Frontiers in Microbiology, p. 1-9, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.643879. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Gomes, A. L. M., Bueno, A. V. I., Osmari, M. P., Machado, J., Nussio, L. G., Jobim, C. C., & Daniel, J. L. P. (2021). Effects of obligate heterofermentative lactic acid bacteria alone or in combination on the conservation of sugarcane silage. Frontiers in Microbiology, 1-9. doi:10.3389/fmicb.2021.643879
    • NLM

      Gomes ALM, Bueno AVI, Osmari MP, Machado J, Nussio LG, Jobim CC, Daniel JLP. Effects of obligate heterofermentative lactic acid bacteria alone or in combination on the conservation of sugarcane silage [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2021 ; 1-9.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.643879
    • Vancouver

      Gomes ALM, Bueno AVI, Osmari MP, Machado J, Nussio LG, Jobim CC, Daniel JLP. Effects of obligate heterofermentative lactic acid bacteria alone or in combination on the conservation of sugarcane silage [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2021 ; 1-9.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.643879
  • Fonte: Animal Feed Science and Technology. Unidade: ESALQ

    Assuntos: CAPIM MOMBAÇA, FERMENTAÇÃO, FORRAGEM, NITRITOS, SILAGEM, SÓDIO, VALOR NUTRITIVO

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    • ABNT

      GOMES, A.L.M et al. Sodium nitrite-based additives improve the conservation and the nutritive value of guinea grass silage. Animal Feed Science and Technology, v. 279, p. 1-12, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2021.115033. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Gomes, A. L. M., Auerbach, H. U., Lazzari, G., Moraes, A., Nussio, L. G., Jobim, C. C., & Daniel, J. L. P. (2021). Sodium nitrite-based additives improve the conservation and the nutritive value of guinea grass silage. Animal Feed Science and Technology, 279, 1-12. doi:10.1016/j.anifeedsci.2021.115033
    • NLM

      Gomes ALM, Auerbach HU, Lazzari G, Moraes A, Nussio LG, Jobim CC, Daniel JLP. Sodium nitrite-based additives improve the conservation and the nutritive value of guinea grass silage [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2021 ; 279 1-12.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2021.115033
    • Vancouver

      Gomes ALM, Auerbach HU, Lazzari G, Moraes A, Nussio LG, Jobim CC, Daniel JLP. Sodium nitrite-based additives improve the conservation and the nutritive value of guinea grass silage [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2021 ; 279 1-12.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2021.115033
  • Fonte: Grassland Science. Unidade: ESALQ

    Assuntos: SILAGEM, CONSORCIAÇÃO DE CULTURAS, MILHO, SOJA, FORRAGEM, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      BOLSON, Dheyme Cristina et al. Intercropped maize-soybean silage: Effects on forage yield, fermentation pattern and nutritional composition. Grassland Science, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/grs.12323. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Bolson, D. C., Jacovaci, F. A., Gritti, V. C., Bueno, A. V. I., Daniel, J. L. P., Nussio, L. G., & Jobim, C. C. (2021). Intercropped maize-soybean silage: Effects on forage yield, fermentation pattern and nutritional composition. Grassland Science. doi:10.1111/grs.12323
    • NLM

      Bolson DC, Jacovaci FA, Gritti VC, Bueno AVI, Daniel JLP, Nussio LG, Jobim CC. Intercropped maize-soybean silage: Effects on forage yield, fermentation pattern and nutritional composition [Internet]. Grassland Science. 2021 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1111/grs.12323
    • Vancouver

      Bolson DC, Jacovaci FA, Gritti VC, Bueno AVI, Daniel JLP, Nussio LG, Jobim CC. Intercropped maize-soybean silage: Effects on forage yield, fermentation pattern and nutritional composition [Internet]. Grassland Science. 2021 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1111/grs.12323
  • Fonte: Animal Feed Science and Technology. Unidade: ESALQ

    Assuntos: ANÁLISE ESTATÍSTICA DE DADOS, BOVINOS LEITEIROS, DIETA ANIMAL, FERMENTAÇÃO, INGESTÃO, LACTOBACILLUS, MATÉRIA SECA DO ALIMENTO, RAÇÃO, SILAGEM

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GERLACH, Katrin et al. A data analysis on the effect of acetic acid on dry matter intake in dairy cattle. Animal Feed Science and Technology, v. 272, p. 1-7, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2020.114782. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Gerlach, K., Daniel, J. L. P., Jobim, C. C., & Nussio, L. G. (2021). A data analysis on the effect of acetic acid on dry matter intake in dairy cattle. Animal Feed Science and Technology, 272, 1-7. doi:10.1016/j.anifeedsci.2020.114782
    • NLM

      Gerlach K, Daniel JLP, Jobim CC, Nussio LG. A data analysis on the effect of acetic acid on dry matter intake in dairy cattle [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2021 ; 272 1-7.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2020.114782
    • Vancouver

      Gerlach K, Daniel JLP, Jobim CC, Nussio LG. A data analysis on the effect of acetic acid on dry matter intake in dairy cattle [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2021 ; 272 1-7.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2020.114782
  • Fonte: Animal Feed Science and Technology. Unidade: ESALQ

    Assuntos: AMIDO, DIGESTIBILIDADE, ENSILAGEM, FERMENTAÇÃO, MILHO, SILAGEM

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    • ABNT

      FERNANDES, Juliana et al. Influence of hybrid, moisture, and length of storage on the fermentation profile and starch digestibility of corn grain silages. Animal Feed Science and Technology, v. 271, p. 1-11, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2020.114707. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Fernandes, J., Silva, É. B. da, Carvalho-Estrada, P. de A., Daniel, J. L. P., & Nussio, L. G. (2021). Influence of hybrid, moisture, and length of storage on the fermentation profile and starch digestibility of corn grain silages. Animal Feed Science and Technology, 271, 1-11. doi:10.1016/j.anifeedsci.2020.114707
    • NLM

      Fernandes J, Silva ÉB da, Carvalho-Estrada P de A, Daniel JLP, Nussio LG. Influence of hybrid, moisture, and length of storage on the fermentation profile and starch digestibility of corn grain silages [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2021 ; 271 1-11.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2020.114707
    • Vancouver

      Fernandes J, Silva ÉB da, Carvalho-Estrada P de A, Daniel JLP, Nussio LG. Influence of hybrid, moisture, and length of storage on the fermentation profile and starch digestibility of corn grain silages [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2021 ; 271 1-11.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2020.114707
  • Fonte: Journal of Animal Science. Unidade: ESALQ

    Assuntos: ALIMENTAÇÃO ANIMAL, ARMAZENAMENTO AGRÍCOLA, DIGESTIBILIDADE, FERMENTAÇÃO, MILHO, RÚMEN

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GOMES, Ana L. M et al. Effects of processing, moisture, and storage length on the fermentation profile, particle size, and ruminal disappearance of reconstituted corn grain. Journal of Animal Science, v. 98, n. 11, p. 1-9, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/jas/skaa332. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Gomes, A. L. M., Bueno, A. V. I., Jacovaci, F. A., Donadel, G., Ferraretto, L. F., Nussio, L. G., et al. (2020). Effects of processing, moisture, and storage length on the fermentation profile, particle size, and ruminal disappearance of reconstituted corn grain. Journal of Animal Science, 98( 11), 1-9. doi:10.1093/jas/skaa332
    • NLM

      Gomes ALM, Bueno AVI, Jacovaci FA, Donadel G, Ferraretto LF, Nussio LG, Jobim CC, Daniel JLP. Effects of processing, moisture, and storage length on the fermentation profile, particle size, and ruminal disappearance of reconstituted corn grain [Internet]. Journal of Animal Science. 2020 ; 98( 11): 1-9.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1093/jas/skaa332
    • Vancouver

      Gomes ALM, Bueno AVI, Jacovaci FA, Donadel G, Ferraretto LF, Nussio LG, Jobim CC, Daniel JLP. Effects of processing, moisture, and storage length on the fermentation profile, particle size, and ruminal disappearance of reconstituted corn grain [Internet]. Journal of Animal Science. 2020 ; 98( 11): 1-9.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1093/jas/skaa332
  • Fonte: Systematic and Applied Microbiology. Unidade: ESALQ

    Assuntos: ARMAZENAMENTO AGRÍCOLA, FERMENTAÇÃO, HIDRATAÇÃO, MATURAÇÃO VEGETAL, MILHO, SILAGEM

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARVALHO-ESTRADA, Paula de Almeida et al. Effects of hybrid, kernel maturity, and storage period on the bacterial community in high-moisture and rehydrated corn grain silages. Systematic and Applied Microbiology, v. 43, n. 5, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.syapm.2020.126131. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Carvalho-Estrada, P. de A., Fernandes, J., Silva, É. B. da, Tizioto, P., Paziani, S. de F., Duarte, A. P., et al. (2020). Effects of hybrid, kernel maturity, and storage period on the bacterial community in high-moisture and rehydrated corn grain silages. Systematic and Applied Microbiology, 43( 5). doi:10.1016/j.syapm.2020.126131
    • NLM

      Carvalho-Estrada P de A, Fernandes J, Silva ÉB da, Tizioto P, Paziani S de F, Duarte AP, Coutinho LL, Verdi MCQ, Nussio LG. Effects of hybrid, kernel maturity, and storage period on the bacterial community in high-moisture and rehydrated corn grain silages [Internet]. Systematic and Applied Microbiology. 2020 ; 43( 5):[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.syapm.2020.126131
    • Vancouver

      Carvalho-Estrada P de A, Fernandes J, Silva ÉB da, Tizioto P, Paziani S de F, Duarte AP, Coutinho LL, Verdi MCQ, Nussio LG. Effects of hybrid, kernel maturity, and storage period on the bacterial community in high-moisture and rehydrated corn grain silages [Internet]. Systematic and Applied Microbiology. 2020 ; 43( 5):[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.syapm.2020.126131
  • Fonte: Animal Feed Science and Technology. Unidade: ESALQ

    Assuntos: ADITIVOS ALIMENTARES PARA ANIMAL, ALFAFA, ENSILAGEM, FERMENTAÇÃO, METABOLISMO DE PROTEÍNA, NUTRIÇÃO ANIMAL, RUMINANTES, SILAGEM, TREVO

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUSA, Dannylo O et al. Effects of wilting and ensiling with or without additive on protein quality and fermentation of a lucerne-white clover mixture. Animal Feed Science and Technology, v. 258, p. 1-5, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2019.114301. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Sousa, D. O., Hansen, H. H., Nussio, L. G., & Nadeau, E. (2019). Effects of wilting and ensiling with or without additive on protein quality and fermentation of a lucerne-white clover mixture. Animal Feed Science and Technology, 258, 1-5. doi:10.1016/j.anifeedsci.2019.114301
    • NLM

      Sousa DO, Hansen HH, Nussio LG, Nadeau E. Effects of wilting and ensiling with or without additive on protein quality and fermentation of a lucerne-white clover mixture [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2019 ; 258 1-5.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2019.114301
    • Vancouver

      Sousa DO, Hansen HH, Nussio LG, Nadeau E. Effects of wilting and ensiling with or without additive on protein quality and fermentation of a lucerne-white clover mixture [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2019 ; 258 1-5.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2019.114301
  • Fonte: Animal Feed Science and Technology. Unidade: ESALQ

    Assuntos: CÁLCIO, CANA-DE-AÇÚCAR, CLOSTRIDIUM, FERMENTAÇÃO, SILAGEM, VALOR NUTRITIVO

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JACOVACI, F. A et al. A data-analysis on the conservation and nutritive value of sugarcane silage treated with calcium oxide. Animal Feed Science and Technology, v. 225, p. 1-7, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2017.01.005. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Jacovaci, F. A., Jobim, C. C., Schmidt, P., Nussio, L. G., & Daniel, J. L. P. (2017). A data-analysis on the conservation and nutritive value of sugarcane silage treated with calcium oxide. Animal Feed Science and Technology, 225, 1-7. doi:10.1016/j.anifeedsci.2017.01.005
    • NLM

      Jacovaci FA, Jobim CC, Schmidt P, Nussio LG, Daniel JLP. A data-analysis on the conservation and nutritive value of sugarcane silage treated with calcium oxide [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2017 ; 225 1-7.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2017.01.005
    • Vancouver

      Jacovaci FA, Jobim CC, Schmidt P, Nussio LG, Daniel JLP. A data-analysis on the conservation and nutritive value of sugarcane silage treated with calcium oxide [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2017 ; 225 1-7.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2017.01.005
  • Fonte: Journal of Dairy Science. Unidade: ESALQ

    Assuntos: DIGESTIBILIDADE, FERMENTAÇÃO, MILHO, PROTEÍNAS, SILAGEM

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JUNGES, D et al. Short communication: influence of various proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages. Journal of Dairy Science, v. 100, n. 11, p. 9048-9051, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.2017-12943. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Junges, D., Morais, G., Spoto, M. H. F., Santos, P. S., Adesogan, A. T., Nussio, L. G., & Daniel, J. L. P. (2017). Short communication: influence of various proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages. Journal of Dairy Science, 100( 11), 9048-9051. doi:10.3168/jds.2017-12943
    • NLM

      Junges D, Morais G, Spoto MHF, Santos PS, Adesogan AT, Nussio LG, Daniel JLP. Short communication: influence of various proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages [Internet]. Journal of Dairy Science. 2017 ; 100( 11): 9048-9051.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2017-12943
    • Vancouver

      Junges D, Morais G, Spoto MHF, Santos PS, Adesogan AT, Nussio LG, Daniel JLP. Short communication: influence of various proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages [Internet]. Journal of Dairy Science. 2017 ; 100( 11): 9048-9051.[citado 2024 set. 08 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2017-12943
  • Unidade: ESALQ

    Assuntos: ADITIVOS ALIMENTARES PARA ANIMAL, AMIDO, BOVINOS LEITEIROS, FERMENTAÇÃO, LACTOBACILLUS, RÚMEN, SILAGEM, SORGO, VACAS

    Acesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      SCHÖNELL, Evandro Paulo. Silagem de grãos de sorgo reconstituídos para vacas leiteiras: efeitos da conservação da silagem e respostas de aditivos. 2016. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2016. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-09112016-103351/. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Schönell, E. P. (2016). Silagem de grãos de sorgo reconstituídos para vacas leiteiras: efeitos da conservação da silagem e respostas de aditivos (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-09112016-103351/
    • NLM

      Schönell EP. Silagem de grãos de sorgo reconstituídos para vacas leiteiras: efeitos da conservação da silagem e respostas de aditivos [Internet]. 2016 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-09112016-103351/
    • Vancouver

      Schönell EP. Silagem de grãos de sorgo reconstituídos para vacas leiteiras: efeitos da conservação da silagem e respostas de aditivos [Internet]. 2016 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-09112016-103351/
  • Unidade: ESALQ

    Assuntos: ADITIVOS ALIMENTARES PARA ANIMAL, BOVINOS LEITEIROS, FERMENTAÇÃO, GADO HOLANDÊS, MILHO, SILAGEM, VACAS, VALOR NUTRITIVO

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MORAIS, Greiciele de. A fermentação de grãos de milho reidratados influenciada pela aplicação de aditivos: aspectos da conservação e do valor nutritivo para vacas leiteiras. 2016. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2016. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-27092016-170206/. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Morais, G. de. (2016). A fermentação de grãos de milho reidratados influenciada pela aplicação de aditivos: aspectos da conservação e do valor nutritivo para vacas leiteiras (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-27092016-170206/
    • NLM

      Morais G de. A fermentação de grãos de milho reidratados influenciada pela aplicação de aditivos: aspectos da conservação e do valor nutritivo para vacas leiteiras [Internet]. 2016 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-27092016-170206/
    • Vancouver

      Morais G de. A fermentação de grãos de milho reidratados influenciada pela aplicação de aditivos: aspectos da conservação e do valor nutritivo para vacas leiteiras [Internet]. 2016 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-27092016-170206/
  • Fonte: Proceedings. Nome do evento: International Silage Conference. Unidade: ESALQ

    Assuntos: AVEIA PRETA, FERMENTAÇÃO, SILAGEM

    Acesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      BUENO, A. V. I et al. Fermentation profile of black oat silage treated with chemical desiccant. 2015, Anais.. Piracicaba: ESALQ, 2015. Disponível em: http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Bueno, A. V. I., Daniel, J. L. P., Nussio, L. G., Jobim, C. C., Tres, T. T., Rossi, R. M., & Silva, M. S. J. (2015). Fermentation profile of black oat silage treated with chemical desiccant. In Proceedings. Piracicaba: ESALQ. Recuperado de http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf
    • NLM

      Bueno AVI, Daniel JLP, Nussio LG, Jobim CC, Tres TT, Rossi RM, Silva MSJ. Fermentation profile of black oat silage treated with chemical desiccant [Internet]. Proceedings. 2015 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf
    • Vancouver

      Bueno AVI, Daniel JLP, Nussio LG, Jobim CC, Tres TT, Rossi RM, Silva MSJ. Fermentation profile of black oat silage treated with chemical desiccant [Internet]. Proceedings. 2015 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf
  • Fonte: Proceedings. Nome do evento: International Silage Conference. Unidade: ESALQ

    Assuntos: FERMENTAÇÃO, MILHO, SILAGEM, PROTEÍNAS DE PLANTAS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JUNGES, D et al. Contribution of proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages. 2015, Anais.. Piracicaba: ESALQ, 2015. Disponível em: http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Junges, D., Daniel, J. L. P., Spoto, M. H. F., & Nussio, L. G. (2015). Contribution of proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages. In Proceedings. Piracicaba: ESALQ. Recuperado de http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf
    • NLM

      Junges D, Daniel JLP, Spoto MHF, Nussio LG. Contribution of proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages [Internet]. Proceedings. 2015 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf
    • Vancouver

      Junges D, Daniel JLP, Spoto MHF, Nussio LG. Contribution of proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages [Internet]. Proceedings. 2015 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf
  • Fonte: Proceedings. Nome do evento: International Silage Conference. Unidade: ESALQ

    Assuntos: AMIDO, FERMENTAÇÃO, DIGESTIBILIDADE, MILHO, SILAGEM

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DANIEL, J. L. P e JUNGES, D e NUSSIO, Luiz Gustavo. A meta-analysis of the effects of length of storage on starch digestibility and aerobic stability of corn silages. 2015, Anais.. Piracicaba: ESALQ, 2015. Disponível em: http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf. Acesso em: 08 set. 2024.
    • APA

      Daniel, J. L. P., Junges, D., & Nussio, L. G. (2015). A meta-analysis of the effects of length of storage on starch digestibility and aerobic stability of corn silages. In Proceedings. Piracicaba: ESALQ. Recuperado de http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf
    • NLM

      Daniel JLP, Junges D, Nussio LG. A meta-analysis of the effects of length of storage on starch digestibility and aerobic stability of corn silages [Internet]. Proceedings. 2015 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf
    • Vancouver

      Daniel JLP, Junges D, Nussio LG. A meta-analysis of the effects of length of storage on starch digestibility and aerobic stability of corn silages [Internet]. Proceedings. 2015 ;[citado 2024 set. 08 ] Available from: http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf

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