Inoculantes bacterianos na ensilagem do capim-elefante (Pennisetum purpurem, Schum) (2003)
Source: Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. Unidade: FMVZ
Subjects: CAPIM ELEFANTE, ENSILAGEM, FERMENTAÇÃO
ABNT
ANDRADE, Stefano Juliano Tavares de e MELOTTI, Laércio. Inoculantes bacterianos na ensilagem do capim-elefante (Pennisetum purpurem, Schum). Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, v. 40, p. 219-223, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1413-95962003000900010. Acesso em: 11 out. 2024.APA
Andrade, S. J. T. de, & Melotti, L. (2003). Inoculantes bacterianos na ensilagem do capim-elefante (Pennisetum purpurem, Schum). Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, 40, 219-223. doi:10.1590/S1413-95962003000900010NLM
Andrade SJT de, Melotti L. Inoculantes bacterianos na ensilagem do capim-elefante (Pennisetum purpurem, Schum) [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2003 ; 40 219-223.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1413-95962003000900010Vancouver
Andrade SJT de, Melotti L. Inoculantes bacterianos na ensilagem do capim-elefante (Pennisetum purpurem, Schum) [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2003 ; 40 219-223.[citado 2024 out. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1413-95962003000900010