Filtros : "FERMENTAÇÃO" "Almeida, Otávio Guilherme Gonçalves de" Removido: "TAQUEDA, MARIA ELENA SANTOS" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Unidade: FCFRP

    Subjects: FERMENTAÇÃO, CACAU, ÁCIDO LÁCTICO, REGULAÇÃO GÊNICA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALMEIDA, Otávio Guilherme Gonçalves de. Metagenomic prospection of quorum sensing related bacteria during spontaneous cocoa beans fermentation. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/60/60141/tde-02032023-143959/. Acesso em: 25 set. 2024.
    • APA

      Almeida, O. G. G. de. (2022). Metagenomic prospection of quorum sensing related bacteria during spontaneous cocoa beans fermentation (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/60/60141/tde-02032023-143959/
    • NLM

      Almeida OGG de. Metagenomic prospection of quorum sensing related bacteria during spontaneous cocoa beans fermentation [Internet]. 2022 ;[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/60/60141/tde-02032023-143959/
    • Vancouver

      Almeida OGG de. Metagenomic prospection of quorum sensing related bacteria during spontaneous cocoa beans fermentation [Internet]. 2022 ;[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/60/60141/tde-02032023-143959/
  • Source: Antonie van Leeuwenhoek. Unidade: FCFRP

    Subjects: BIOTECNOLOGIA, CACAU, ESTRESSE OXIDATIVO, GENES REGULADORES, FERMENTAÇÃO

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALMEIDA, Otávio Guilherme Gonçalves de e PEREIRA, Marita Gimenez e MARTINIS, Elaine Cristina Pereira de. Comparative pangenomic analyses and biotechnological potential of cocoa-related Acetobacter senegalensis strains. Antonie van Leeuwenhoek, v. 115, p. 111-123, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10482-021-01684-7. Acesso em: 25 set. 2024.
    • APA

      Almeida, O. G. G. de, Pereira, M. G., & Martinis, E. C. P. de. (2021). Comparative pangenomic analyses and biotechnological potential of cocoa-related Acetobacter senegalensis strains. Antonie van Leeuwenhoek, 115, 111-123. doi:10.1007/s10482-021-01684-7
    • NLM

      Almeida OGG de, Pereira MG, Martinis ECP de. Comparative pangenomic analyses and biotechnological potential of cocoa-related Acetobacter senegalensis strains [Internet]. Antonie van Leeuwenhoek. 2021 ; 115 111-123.[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10482-021-01684-7
    • Vancouver

      Almeida OGG de, Pereira MG, Martinis ECP de. Comparative pangenomic analyses and biotechnological potential of cocoa-related Acetobacter senegalensis strains [Internet]. Antonie van Leeuwenhoek. 2021 ; 115 111-123.[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10482-021-01684-7
  • Source: Applied and Environmental Microbiology. Unidade: FCFRP

    Subjects: BACTÉRIAS, CACAU, FERMENTAÇÃO, FUNGOS, FILOGENIA, SEMENTES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALMEIDA, Otávio Guilherme Gonçalves de e DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira. Metagenome-assembled genomes contribute to unraveling of the microbiome of cocoa fermentation. Applied and Environmental Microbiology, v. 87, n. 16, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1128/AEM.00584-21. Acesso em: 25 set. 2024.
    • APA

      Almeida, O. G. G. de, & De Martinis, E. C. P. (2021). Metagenome-assembled genomes contribute to unraveling of the microbiome of cocoa fermentation. Applied and Environmental Microbiology, 87( 16). doi:10.1128/AEM.00584-21
    • NLM

      Almeida OGG de, De Martinis ECP. Metagenome-assembled genomes contribute to unraveling of the microbiome of cocoa fermentation [Internet]. Applied and Environmental Microbiology. 2021 ; 87( 16):[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1128/AEM.00584-21
    • Vancouver

      Almeida OGG de, De Martinis ECP. Metagenome-assembled genomes contribute to unraveling of the microbiome of cocoa fermentation [Internet]. Applied and Environmental Microbiology. 2021 ; 87( 16):[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1128/AEM.00584-21
  • Source: Genomics. Unidade: FCFRP

    Subjects: BACTÉRIAS, CACAU, FERMENTAÇÃO, LACTOBACILLUS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALMEIDA, Otávio Guilherme Gonçalves de et al. Pangenome analyses of LuxS-coding genes and enzymatic repertoires in cocoa-related lactic acid bacteria. Genomics, v. 113, n. 4, p. 1659-1670, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ygeno.2021.04.010. Acesso em: 25 set. 2024.
    • APA

      Almeida, O. G. G. de, Vitulo, N., Martinis, E. C. P. de, & Felis, G. E. (2021). Pangenome analyses of LuxS-coding genes and enzymatic repertoires in cocoa-related lactic acid bacteria. Genomics, 113( 4), 1659-1670. doi:10.1016/j.ygeno.2021.04.010
    • NLM

      Almeida OGG de, Vitulo N, Martinis ECP de, Felis GE. Pangenome analyses of LuxS-coding genes and enzymatic repertoires in cocoa-related lactic acid bacteria [Internet]. Genomics. 2021 ; 113( 4): 1659-1670.[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ygeno.2021.04.010
    • Vancouver

      Almeida OGG de, Vitulo N, Martinis ECP de, Felis GE. Pangenome analyses of LuxS-coding genes and enzymatic repertoires in cocoa-related lactic acid bacteria [Internet]. Genomics. 2021 ; 113( 4): 1659-1670.[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ygeno.2021.04.010
  • Source: Food Research International. Unidades: FCF, FCFRP

    Subjects: FERMENTAÇÃO, CACAU, ALIMENTOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALMEIDA, Otávio Guilherme Gonçalves de et al. Does Quorum Sensing play a role in microbial shifts along spontaneous fermentation of cocoa beans?: an in silico perspective. Food Research International, v. 131, p. 1-12 art. 109034, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109034. Acesso em: 25 set. 2024.
    • APA

      Almeida, O. G. G. de, Pinto, U. M., Matos, C. B., Frazilio, D. A., Braga, V. F., Kress, M. R. von Z., & De Martinis, E. C. P. (2020). Does Quorum Sensing play a role in microbial shifts along spontaneous fermentation of cocoa beans?: an in silico perspective. Food Research International, 131, 1-12 art. 109034. doi:10.1016/j.foodres.2020.109034
    • NLM

      Almeida OGG de, Pinto UM, Matos CB, Frazilio DA, Braga VF, Kress MR von Z, De Martinis ECP. Does Quorum Sensing play a role in microbial shifts along spontaneous fermentation of cocoa beans?: an in silico perspective [Internet]. Food Research International. 2020 ; 131 1-12 art. 109034.[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109034
    • Vancouver

      Almeida OGG de, Pinto UM, Matos CB, Frazilio DA, Braga VF, Kress MR von Z, De Martinis ECP. Does Quorum Sensing play a role in microbial shifts along spontaneous fermentation of cocoa beans?: an in silico perspective [Internet]. Food Research International. 2020 ; 131 1-12 art. 109034.[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109034

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024