Isolation and characterization of the amylase inhibitor of black beans (1986)
Nome do evento: Latin-American and Caribbean Seminar on Recent Advances in Bean Research. Unidade: FCFAssuntos: ENZIMAS AMILOLÍTICAS (CARACTERÍSTICAS), FEIJÃO (CARACTERÍSTICAS), NUTRIÇÃO EXPERIMENTAL
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ABNT
FINARDI FILHO, Flavio e LAJOLO, Franco Maria. Isolation and characterization of the amylase inhibitor of black beans. 1986, Anais.. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 1986. . Acesso em: 29 jul. 2024.APA
Finardi Filho, F., & Lajolo, F. M. (1986). Isolation and characterization of the amylase inhibitor of black beans. In . São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Finardi Filho F, Lajolo FM. Isolation and characterization of the amylase inhibitor of black beans. 1986 ;[citado 2024 jul. 29 ]Vancouver
Finardi Filho F, Lajolo FM. Isolation and characterization of the amylase inhibitor of black beans. 1986 ;[citado 2024 jul. 29 ]