Fonte: Abstracts and Papers. Nome do evento: Latin-American and Caribbean Seminar on Recent Advances in Bean Research. Unidade: FCF
Assuntos: ALBUMINAS (CONCENTRAÇÃO), GLOBULINAS (CONCENTRAÇÃO), FEIJÃO (ANÁLISE)
ABNT
LANFER MARQUEZ, Úrsula Maria e LAJOLO, Franco Maria. Digestibility of beans albumins and globulins using 'ANTPOT.15 N' and 'ANTPOT.35 S'. Contribution of endogenous n and s. 1986, Anais.. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 1986. . Acesso em: 01 out. 2024.APA
Lanfer Marquez, Ú. M., & Lajolo, F. M. (1986). Digestibility of beans albumins and globulins using 'ANTPOT.15 N' and 'ANTPOT.35 S'. Contribution of endogenous n and s. In Abstracts and Papers. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Lanfer Marquez ÚM, Lajolo FM. Digestibility of beans albumins and globulins using 'ANTPOT.15 N' and 'ANTPOT.35 S'. Contribution of endogenous n and s. Abstracts and Papers. 1986 ;[citado 2024 out. 01 ]Vancouver
Lanfer Marquez ÚM, Lajolo FM. Digestibility of beans albumins and globulins using 'ANTPOT.15 N' and 'ANTPOT.35 S'. Contribution of endogenous n and s. Abstracts and Papers. 1986 ;[citado 2024 out. 01 ]