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  • Source: Visão Agrícola. Unidade: FZEA

    Subjects: EMBALAGENS DE ALIMENTOS, INOVAÇÕES TECNOLÓGICAS

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    • ABNT

      LUCHIARI FILHO, Albino. Inovações em tecnologias de embalagens. Visão Agrícola. Piracicaba: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 29 set. 2024. , 2005
    • APA

      Luchiari Filho, A. (2005). Inovações em tecnologias de embalagens. Visão Agrícola. Piracicaba: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Luchiari Filho A. Inovações em tecnologias de embalagens. Visão Agrícola. 2005 ; 2( ja/jul.): 116-117.[citado 2024 set. 29 ]
    • Vancouver

      Luchiari Filho A. Inovações em tecnologias de embalagens. Visão Agrícola. 2005 ; 2( ja/jul.): 116-117.[citado 2024 set. 29 ]
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: FZEA

    Subjects: EMBALAGENS DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      LAROTONDA, F. D. S. et al. Hygroscopicity and water vapor permeability of Kraft paper impregnated with starch acetate. Journal of Food Engineering, v. 71, n. 4, p. 394-402, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2004.11.002. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Larotonda, F. D. S., Matsui, K. N., Sobral, P. J. do A., & Laurindo, J. B. (2005). Hygroscopicity and water vapor permeability of Kraft paper impregnated with starch acetate. Journal of Food Engineering, 71( 4), 394-402. doi:10.1016/j.jfoodeng.2004.11.002
    • NLM

      Larotonda FDS, Matsui KN, Sobral PJ do A, Laurindo JB. Hygroscopicity and water vapor permeability of Kraft paper impregnated with starch acetate [Internet]. Journal of Food Engineering. 2005 ; 71( 4): 394-402.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2004.11.002
    • Vancouver

      Larotonda FDS, Matsui KN, Sobral PJ do A, Laurindo JB. Hygroscopicity and water vapor permeability of Kraft paper impregnated with starch acetate [Internet]. Journal of Food Engineering. 2005 ; 71( 4): 394-402.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2004.11.002
  • Source: Anais; a produção animal e o foco no agronegócio. Conference titles: Reunião Anual da Sociedade Brasileira de Zootecnia. Unidade: FZEA

    Subjects: EMBALAGENS DE ALIMENTOS, CARNES E DERIVADOS, COZIMENTO

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    • ABNT

      BARACAT, Rosana Salles et al. Efeitos da embalagem com atmosfera modificada na conservação da carne bovina porcionada. 2005, Anais.. Goiânia, GO: SBZ, 2005. . Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Baracat, R. S., Luchiari Filho, A., Pereira, A. S. C., Silva, S. da L. e, & Cesar, A. S. M. (2005). Efeitos da embalagem com atmosfera modificada na conservação da carne bovina porcionada. In Anais; a produção animal e o foco no agronegócio. Goiânia, GO: SBZ.
    • NLM

      Baracat RS, Luchiari Filho A, Pereira ASC, Silva S da L e, Cesar ASM. Efeitos da embalagem com atmosfera modificada na conservação da carne bovina porcionada. Anais; a produção animal e o foco no agronegócio. 2005 ;[citado 2024 set. 29 ]
    • Vancouver

      Baracat RS, Luchiari Filho A, Pereira ASC, Silva S da L e, Cesar ASM. Efeitos da embalagem com atmosfera modificada na conservação da carne bovina porcionada. Anais; a produção animal e o foco no agronegócio. 2005 ;[citado 2024 set. 29 ]
  • Source: Journal of Food Science. Unidade: FZEA

    Subjects: EMBALAGENS DE ALIMENTOS, ENGENHARIA DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      THOMAZINE, Maira e CARVALHO, Rosemary Aparecida de e SOBRAL, Paulo José do Amaral. Physical properties of gelatin films plasticized by blends of glycerol and sorbitol. Journal of Food Science, v. 70, n. 3, p. 172-176, 2005Tradução . . Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Thomazine, M., Carvalho, R. A. de, & Sobral, P. J. do A. (2005). Physical properties of gelatin films plasticized by blends of glycerol and sorbitol. Journal of Food Science, 70( 3), 172-176.
    • NLM

      Thomazine M, Carvalho RA de, Sobral PJ do A. Physical properties of gelatin films plasticized by blends of glycerol and sorbitol. Journal of Food Science. 2005 ; 70( 3): 172-176.[citado 2024 set. 29 ]
    • Vancouver

      Thomazine M, Carvalho RA de, Sobral PJ do A. Physical properties of gelatin films plasticized by blends of glycerol and sorbitol. Journal of Food Science. 2005 ; 70( 3): 172-176.[citado 2024 set. 29 ]
  • Source: Brazilian Journal of Chemical Engineering. Unidade: FZEA

    Subjects: EMBALAGENS DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, BIOPOLÍMEROS

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    • ABNT

      TAPIA-BLACIDO, Delia e SOBRAL, Paulo José do Amaral e MENEGALLI, F. C. Effects of drying temperature and relative humidity on the mechanical properties of Amaranth flour films plasticized with glycerol. Brazilian Journal of Chemical Engineering, v. 22, n. Apr./Ju 2005, p. 249-256, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0104-66322005000200012. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Tapia-Blacido, D., Sobral, P. J. do A., & Menegalli, F. C. (2005). Effects of drying temperature and relative humidity on the mechanical properties of Amaranth flour films plasticized with glycerol. Brazilian Journal of Chemical Engineering, 22( Apr./Ju 2005), 249-256. doi:10.1590/s0104-66322005000200012
    • NLM

      Tapia-Blacido D, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Effects of drying temperature and relative humidity on the mechanical properties of Amaranth flour films plasticized with glycerol [Internet]. Brazilian Journal of Chemical Engineering. 2005 ; 22( Apr./Ju 2005): 249-256.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0104-66322005000200012
    • Vancouver

      Tapia-Blacido D, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Effects of drying temperature and relative humidity on the mechanical properties of Amaranth flour films plasticized with glycerol [Internet]. Brazilian Journal of Chemical Engineering. 2005 ; 22( Apr./Ju 2005): 249-256.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0104-66322005000200012
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: FZEA

    Subjects: EMBALAGENS DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, BIOPOLÍMEROS, TILÁPIA

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    • ABNT

      SOBRAL, Paulo José do Amaral e SANTOS, Juliana S. dos e GARCIA, Farah Trementosa. Effect of protein and plasticizer concentrations in film forming solutions on physical properties of edible films based on muscle proteins of a Thai Tilapia. Journal of Food Engineering, v. 70, n. 1, p. 93-100, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2004.09.015. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Sobral, P. J. do A., Santos, J. S. dos, & Garcia, F. T. (2005). Effect of protein and plasticizer concentrations in film forming solutions on physical properties of edible films based on muscle proteins of a Thai Tilapia. Journal of Food Engineering, 70( 1), 93-100. doi:10.1016/j.jfoodeng.2004.09.015
    • NLM

      Sobral PJ do A, Santos JS dos, Garcia FT. Effect of protein and plasticizer concentrations in film forming solutions on physical properties of edible films based on muscle proteins of a Thai Tilapia [Internet]. Journal of Food Engineering. 2005 ; 70( 1): 93-100.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2004.09.015
    • Vancouver

      Sobral PJ do A, Santos JS dos, Garcia FT. Effect of protein and plasticizer concentrations in film forming solutions on physical properties of edible films based on muscle proteins of a Thai Tilapia [Internet]. Journal of Food Engineering. 2005 ; 70( 1): 93-100.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2004.09.015
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: FZEA

    Subjects: EMBALAGENS DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TAPIA-BLACIDO, Delia e SOBRAL, Paulo José do Amaral e MENEGALLI, F. C. Development and characterization of biofilms based on Amaranth flour (Amaranthus caudatus). Journal of Food Engineering, v. 67, n. 1-2, p. 215-223, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2004.05.054. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Tapia-Blacido, D., Sobral, P. J. do A., & Menegalli, F. C. (2005). Development and characterization of biofilms based on Amaranth flour (Amaranthus caudatus). Journal of Food Engineering, 67( 1-2), 215-223. doi:10.1016/j.jfoodeng.2004.05.054
    • NLM

      Tapia-Blacido D, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Development and characterization of biofilms based on Amaranth flour (Amaranthus caudatus) [Internet]. Journal of Food Engineering. 2005 ; 67( 1-2): 215-223.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2004.05.054
    • Vancouver

      Tapia-Blacido D, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Development and characterization of biofilms based on Amaranth flour (Amaranthus caudatus) [Internet]. Journal of Food Engineering. 2005 ; 67( 1-2): 215-223.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2004.05.054
  • Source: Food Hydrocolloids. Unidade: FZEA

    Subjects: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, EMBALAGENS DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      VANIN, Fernanda Maria et al. Effects of plasticizers and their concentrations on thermal and functional properties of gelatin-based films. Food Hydrocolloids, v. 19, n. 5, p. 899-907, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2004.12.003. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Vanin, F. M., Sobral, P. J. do A., Menegalli, F. C., Carvalho, R. A., & Bittante, A. M. Q. B. (2005). Effects of plasticizers and their concentrations on thermal and functional properties of gelatin-based films. Food Hydrocolloids, 19( 5), 899-907. doi:10.1016/j.foodhyd.2004.12.003
    • NLM

      Vanin FM, Sobral PJ do A, Menegalli FC, Carvalho RA, Bittante AMQB. Effects of plasticizers and their concentrations on thermal and functional properties of gelatin-based films [Internet]. Food Hydrocolloids. 2005 ; 19( 5): 899-907.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2004.12.003
    • Vancouver

      Vanin FM, Sobral PJ do A, Menegalli FC, Carvalho RA, Bittante AMQB. Effects of plasticizers and their concentrations on thermal and functional properties of gelatin-based films [Internet]. Food Hydrocolloids. 2005 ; 19( 5): 899-907.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2004.12.003
  • Source: Spectroscopy Letters. Unidade: FZEA

    Subjects: FILMES COMESTÍVEIS, EMBALAGENS DE ALIMENTOS, MANDIOCA

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    • ABNT

      VICENTINI, Nívea Maria et al. Prediction of cassava starch edible film properties by chemometric analysis of infrared spectra. Spectroscopy Letters, v. 38, n. 6, p. 749-767, 2005Tradução . . Disponível em: http://journalsonline.tandf.co.uk/media/agxpnjqtlh17dc7ggvrh/contributions/l/2/3/6/l236x126112l762j.pdf. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Vicentini, N. M., Dupuy, N., Leitzelman, M., Cereda, M. P., & Sobral, P. J. do A. (2005). Prediction of cassava starch edible film properties by chemometric analysis of infrared spectra. Spectroscopy Letters, 38( 6), 749-767. Recuperado de http://journalsonline.tandf.co.uk/media/agxpnjqtlh17dc7ggvrh/contributions/l/2/3/6/l236x126112l762j.pdf
    • NLM

      Vicentini NM, Dupuy N, Leitzelman M, Cereda MP, Sobral PJ do A. Prediction of cassava starch edible film properties by chemometric analysis of infrared spectra [Internet]. Spectroscopy Letters. 2005 ; 38( 6): 749-767.[citado 2024 set. 29 ] Available from: http://journalsonline.tandf.co.uk/media/agxpnjqtlh17dc7ggvrh/contributions/l/2/3/6/l236x126112l762j.pdf
    • Vancouver

      Vicentini NM, Dupuy N, Leitzelman M, Cereda MP, Sobral PJ do A. Prediction of cassava starch edible film properties by chemometric analysis of infrared spectra [Internet]. Spectroscopy Letters. 2005 ; 38( 6): 749-767.[citado 2024 set. 29 ] Available from: http://journalsonline.tandf.co.uk/media/agxpnjqtlh17dc7ggvrh/contributions/l/2/3/6/l236x126112l762j.pdf
  • Source: LWT: food science and technology. Unidade: FZEA

    Subjects: EMBALAGENS DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, BIOPOLÍMEROS, TILÁPIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GARCIA, Farah Trementosa e SOBRAL, Paulo José do Amaral. Effect of the thermal treatment of the filmogenic solution on the mechanical properties, color and opacity of films based on muscle proteins of two varieties of Tilapia. LWT: food science and technology, v. 38, n. 3, p. 289-296, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2004.06.002. Acesso em: 29 set. 2024.
    • APA

      Garcia, F. T., & Sobral, P. J. do A. (2005). Effect of the thermal treatment of the filmogenic solution on the mechanical properties, color and opacity of films based on muscle proteins of two varieties of Tilapia. LWT: food science and technology, 38( 3), 289-296. doi:10.1016/j.lwt.2004.06.002
    • NLM

      Garcia FT, Sobral PJ do A. Effect of the thermal treatment of the filmogenic solution on the mechanical properties, color and opacity of films based on muscle proteins of two varieties of Tilapia [Internet]. LWT: food science and technology. 2005 ; 38( 3): 289-296.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2004.06.002
    • Vancouver

      Garcia FT, Sobral PJ do A. Effect of the thermal treatment of the filmogenic solution on the mechanical properties, color and opacity of films based on muscle proteins of two varieties of Tilapia [Internet]. LWT: food science and technology. 2005 ; 38( 3): 289-296.[citado 2024 set. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2004.06.002

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