Peroxidase and polyphenol oxidase inactivation by microwaves in simulated solutions (2005)
Fonte: Fundação Universitária José Bonifácio/ABEQ, 2005. Nome do evento: Mercosur Congress on Chemical Engineering. Unidades: EP, IQ
Assuntos: COCO, ENGENHARIA DE ALIMENTOS, ENZIMAS, PEROXIDASE, TECNOLOGIA DE MICRO-ONDAS, TERMODINÂMICA QUÍMICA
ABNT
MATSUI, Kátia Nicolau e OLIVEIRA, Pedro Vitoriano de e TADINI, Carmen Cecília. Peroxidase and polyphenol oxidase inactivation by microwaves in simulated solutions. 2005, Anais.. Rio de Janeiro: ENPROMER, 2005. . Acesso em: 05 nov. 2024.APA
Matsui, K. N., Oliveira, P. V. de, & Tadini, C. C. (2005). Peroxidase and polyphenol oxidase inactivation by microwaves in simulated solutions. In Fundação Universitária José Bonifácio/ABEQ, 2005. Rio de Janeiro: ENPROMER.NLM
Matsui KN, Oliveira PV de, Tadini CC. Peroxidase and polyphenol oxidase inactivation by microwaves in simulated solutions. Fundação Universitária José Bonifácio/ABEQ, 2005. 2005 ;[citado 2024 nov. 05 ]Vancouver
Matsui KN, Oliveira PV de, Tadini CC. Peroxidase and polyphenol oxidase inactivation by microwaves in simulated solutions. Fundação Universitária José Bonifácio/ABEQ, 2005. 2005 ;[citado 2024 nov. 05 ]