Source: Abstracts. Conference titles: Reunião Anual da Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular (SBBq). Unidade: FFCLRP
Subjects: ENZIMAS, CELULOSE, FUNGOS TERMÓFILOS
ABNT
SALGADO, J. C. S. et al. Production and some biochemical properties of a β-glucosidade from Chaetomium thermophilum var. coprophilum under solid-state fermentation. 2012, Anais.. Foz do Iguaçu: Faculdade de Filosofia, Ciências e Letras de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2012. . Acesso em: 02 nov. 2024.APA
Salgado, J. C. S., Da Silva, J. C. R., Guimarães, L. H. S., Furriel, R. dos P. M., Polizeli, M. de L. T. de M., & Jorge, J. A. (2012). Production and some biochemical properties of a β-glucosidade from Chaetomium thermophilum var. coprophilum under solid-state fermentation. In Abstracts. Foz do Iguaçu: Faculdade de Filosofia, Ciências e Letras de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.NLM
Salgado JCS, Da Silva JCR, Guimarães LHS, Furriel R dos PM, Polizeli M de LT de M, Jorge JA. Production and some biochemical properties of a β-glucosidade from Chaetomium thermophilum var. coprophilum under solid-state fermentation. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 nov. 02 ]Vancouver
Salgado JCS, Da Silva JCR, Guimarães LHS, Furriel R dos PM, Polizeli M de LT de M, Jorge JA. Production and some biochemical properties of a β-glucosidade from Chaetomium thermophilum var. coprophilum under solid-state fermentation. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 nov. 02 ]