Meat preparation techniques: results of the ISACamp population-based survey (2020)
Fonte: Ciência & Saúde Coletiva. Unidade: FSP
Assuntos: CARNES E DERIVADOS, CULINÁRIA, CONSUMO DE ALIMENTOS, INQUÉRITOS EPIDEMIOLÓGICOS
ABNT
ASSUMPÇÃO, Daniela de et al. Meat preparation techniques: results of the ISACamp population-based survey. Ciência & Saúde Coletiva, v. 25, n. 4, p. 1547-1554, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1413-81232020254.18242018. Acesso em: 30 set. 2024.APA
Assumpção, D. de, Barros, M. B. de A., Fisberg, R. M., & Domene, S. M. Á. (2020). Meat preparation techniques: results of the ISACamp population-based survey. Ciência & Saúde Coletiva, 25( 4), 1547-1554. doi:10.1590/1413-81232020254.18242018NLM
Assumpção D de, Barros MB de A, Fisberg RM, Domene SMÁ. Meat preparation techniques: results of the ISACamp population-based survey [Internet]. Ciência & Saúde Coletiva. 2020 ; 25( 4): 1547-1554.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1413-81232020254.18242018Vancouver
Assumpção D de, Barros MB de A, Fisberg RM, Domene SMÁ. Meat preparation techniques: results of the ISACamp population-based survey [Internet]. Ciência & Saúde Coletiva. 2020 ; 25( 4): 1547-1554.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1413-81232020254.18242018