An approach to chemotaxonomy to the fatty acid content of some Malvaceae species (2010)
Fonte: Biochemical Systematics and Ecology. Unidade: IB
Assuntos: BOTÂNICA (CLASSIFICAÇÃO), ÁCIDOS GRAXOS, CAATINGA
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ABNT
SILVA, Ana Carolina Oliveira da et al. An approach to chemotaxonomy to the fatty acid content of some Malvaceae species. Biochemical Systematics and Ecology, v. 38, n. 5, p. 1035-1038, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bse.2010.10.006. Acesso em: 08 ago. 2024.APA
Silva, A. C. O. da, Oliveira, A. F. M. de, Santos, D. Y. A. C. dos, & Silva, S. I. da. (2010). An approach to chemotaxonomy to the fatty acid content of some Malvaceae species. Biochemical Systematics and Ecology, 38( 5), 1035-1038. doi:10.1016/j.bse.2010.10.006NLM
Silva ACO da, Oliveira AFM de, Santos DYAC dos, Silva SI da. An approach to chemotaxonomy to the fatty acid content of some Malvaceae species [Internet]. Biochemical Systematics and Ecology. 2010 ; 38( 5): 1035-1038.[citado 2024 ago. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bse.2010.10.006Vancouver
Silva ACO da, Oliveira AFM de, Santos DYAC dos, Silva SI da. An approach to chemotaxonomy to the fatty acid content of some Malvaceae species [Internet]. Biochemical Systematics and Ecology. 2010 ; 38( 5): 1035-1038.[citado 2024 ago. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bse.2010.10.006