Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Congress of Pharmaceutical Sciences. Unidade: FCF
Subjects: GORDURAS, BIOTECNOLOGIA, BIOQUÍMICA
ABNT
CHIU, Ming Chih et al. Consistency of binary and ternary mistures of chicken fat, its stearin and medium chain triacyglycerols. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 25 set. 2024. , 2003APA
Chiu, M. C., Batista, L. R., Gioielli, L. A., & Grimaldi, R. (2003). Consistency of binary and ternary mistures of chicken fat, its stearin and medium chain triacyglycerols. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Chiu MC, Batista LR, Gioielli LA, Grimaldi R. Consistency of binary and ternary mistures of chicken fat, its stearin and medium chain triacyglycerols. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2003 ; 39 294 res. TF03.[citado 2024 set. 25 ]Vancouver
Chiu MC, Batista LR, Gioielli LA, Grimaldi R. Consistency of binary and ternary mistures of chicken fat, its stearin and medium chain triacyglycerols. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2003 ; 39 294 res. TF03.[citado 2024 set. 25 ]