Source: European Journal of Clinical Nutrition. Unidade: FSP
Subjects: PSICOMETRIA, ÍNDICES, INDICADORES DE QUALIDADE, REFEIÇÕES, QUALIDADE DOS ALIMENTOS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GORGULHO, Bartira Mendes e POT, Gerda Karolien e MARCHIONI, Dirce Maria Lobo. Evaluation of the psychometric properties of the main meal quality index when applied in the UK population. European Journal of Clinical Nutrition, v. 71, n. 5, p. 674-676, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1038/ejcn.2016.175;. Acesso em: 18 nov. 2024.APA
Gorgulho, B. M., Pot, G. K., & Marchioni, D. M. L. (2017). Evaluation of the psychometric properties of the main meal quality index when applied in the UK population. European Journal of Clinical Nutrition, 71( 5), 674-676. doi:10.1038/ejcn.2016.175;NLM
Gorgulho BM, Pot GK, Marchioni DML. Evaluation of the psychometric properties of the main meal quality index when applied in the UK population [Internet]. European Journal of Clinical Nutrition. 2017 ; 71( 5): 674-676.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1038/ejcn.2016.175;Vancouver
Gorgulho BM, Pot GK, Marchioni DML. Evaluation of the psychometric properties of the main meal quality index when applied in the UK population [Internet]. European Journal of Clinical Nutrition. 2017 ; 71( 5): 674-676.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1038/ejcn.2016.175;