Ascorbic acid and pectin in different sizes and parts of citric fruits (2011)
Fonte: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: ESALQ
Assuntos: FRUTAS CÍTRICAS, ÁCIDOS ASCÓRBICOS, LARANJA, TANGERINA
ABNT
YWASSAKI, Larissa e CANNIATTI-BRAZACA, Solange Guidolin. Ascorbic acid and pectin in different sizes and parts of citric fruits. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 31, n. 2, p. 319-326, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0101-20612011000200007. Acesso em: 31 ago. 2024.APA
Ywassaki, L., & Canniatti-Brazaca, S. G. (2011). Ascorbic acid and pectin in different sizes and parts of citric fruits. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 31( 2), 319-326. doi:10.1590/S0101-20612011000200007NLM
Ywassaki L, Canniatti-Brazaca SG. Ascorbic acid and pectin in different sizes and parts of citric fruits [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 2): 319-326.[citado 2024 ago. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612011000200007Vancouver
Ywassaki L, Canniatti-Brazaca SG. Ascorbic acid and pectin in different sizes and parts of citric fruits [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 2): 319-326.[citado 2024 ago. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612011000200007