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  • Fonte: Scientia Horticulturae. Unidade: FCF

    Assuntos: EXPRESSÃO GÊNICA, FRUTAS, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      FABI, João Paulo e LAJOLO, Franco Maria e NASCIMENTO, João Roberto Oliveira do. Cloning and characterization of transcripts differentially expressed in the pulp of ripening papaya. Scientia Horticulturae, v. 121, n. 2, p. 159-165, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2009.01.036. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Fabi, J. P., Lajolo, F. M., & Nascimento, J. R. O. do. (2009). Cloning and characterization of transcripts differentially expressed in the pulp of ripening papaya. Scientia Horticulturae, 121( 2), 159-165. doi:10.1016/j.scienta.2009.01.036
    • NLM

      Fabi JP, Lajolo FM, Nascimento JRO do. Cloning and characterization of transcripts differentially expressed in the pulp of ripening papaya [Internet]. Scientia Horticulturae. 2009 ; 121( 2): 159-165.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2009.01.036
    • Vancouver

      Fabi JP, Lajolo FM, Nascimento JRO do. Cloning and characterization of transcripts differentially expressed in the pulp of ripening papaya [Internet]. Scientia Horticulturae. 2009 ; 121( 2): 159-165.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2009.01.036
  • Fonte: Carbohydrate Polymers. Unidade: FCF

    Assuntos: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, ANÁLISE DE ALIMENTOS, POLISSACARÍDEOS, LEGUMINOSAS DE GRÃO

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    • ABNT

      SHIGA, Tania Misuzu e CORDENUNSI-LYSENKO, Beatriz Rosana e LAJOLO, Franco Maria. Effect of cooking on non-starch polysaccharides of hard-to-cook beans. Carbohydrate Polymers, v. 76, n. 1, p. 100-109, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2008.09.035. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Shiga, T. M., Cordenunsi-Lysenko, B. R., & Lajolo, F. M. (2009). Effect of cooking on non-starch polysaccharides of hard-to-cook beans. Carbohydrate Polymers, 76( 1), 100-109. doi:10.1016/j.carbpol.2008.09.035
    • NLM

      Shiga TM, Cordenunsi-Lysenko BR, Lajolo FM. Effect of cooking on non-starch polysaccharides of hard-to-cook beans [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2009 ; 76( 1): 100-109.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2008.09.035
    • Vancouver

      Shiga TM, Cordenunsi-Lysenko BR, Lajolo FM. Effect of cooking on non-starch polysaccharides of hard-to-cook beans [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2009 ; 76( 1): 100-109.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2008.09.035
  • Fonte: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: MANGA (DESENVOLVIMENTO), BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      PERONI, Fernanda Helena Gonçalves et al. Mango starch degradation: II. The binding of 'alpha'-amylase and 'beta'-amylase to the starch granule. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 56, n. 16, p. 7416-7421, 2008Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Peroni, F. H. G., Koike, C. M., Louro, R. P., Purgatto, E., Nascimento, J. R. O. do, Lajolo, F. M., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2008). Mango starch degradation: II. The binding of 'alpha'-amylase and 'beta'-amylase to the starch granule. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 56( 16), 7416-7421. Recuperado de http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf
    • NLM

      Peroni FHG, Koike CM, Louro RP, Purgatto E, Nascimento JRO do, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Mango starch degradation: II. The binding of 'alpha'-amylase and 'beta'-amylase to the starch granule [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2008 ; 56( 16): 7416-7421.[citado 2024 set. 30 ] Available from: http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf
    • Vancouver

      Peroni FHG, Koike CM, Louro RP, Purgatto E, Nascimento JRO do, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Mango starch degradation: II. The binding of 'alpha'-amylase and 'beta'-amylase to the starch granule [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2008 ; 56( 16): 7416-7421.[citado 2024 set. 30 ] Available from: http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf
  • Fonte: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: MICROSCOPIA, MANGA (DESENVOLVIMENTO), BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SIMÃO, Renata Antoun et al. Mango starch degradation: I. A microscopic view of the granule during ripening. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 56, n. 16, p. 7410-7415, 2008Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Simão, R. A., Bernardes-Silva, A. P. F., Peroni, F. H. G., Nascimento, J. R. O. do, Louro, R. P., Lajolo, F. M., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2008). Mango starch degradation: I. A microscopic view of the granule during ripening. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 56( 16), 7410-7415. Recuperado de http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf
    • NLM

      Simão RA, Bernardes-Silva APF, Peroni FHG, Nascimento JRO do, Louro RP, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Mango starch degradation: I. A microscopic view of the granule during ripening [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2008 ; 56( 16): 7410-7415.[citado 2024 set. 30 ] Available from: http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf
    • Vancouver

      Simão RA, Bernardes-Silva APF, Peroni FHG, Nascimento JRO do, Louro RP, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Mango starch degradation: I. A microscopic view of the granule during ripening [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2008 ; 56( 16): 7410-7415.[citado 2024 set. 30 ] Available from: http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf
  • Fonte: Journal of Food Biochemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, MANGA

    Como citar
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    • ABNT

      SILVA, Ana Paula Fioravante Bernardes et al. Starch mobilization and sucrose accumulation in the pulp of Keitt mangoes during postharvest ripening. Journal of Food Biochemistry, v. 32, n. 3, p. 384-395, 2008Tradução . . Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Silva, A. P. F. B., Nascimento, J. R. O. do, Lajolo, F. M., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2008). Starch mobilization and sucrose accumulation in the pulp of Keitt mangoes during postharvest ripening. Journal of Food Biochemistry, 32( 3), 384-395.
    • NLM

      Silva APFB, Nascimento JRO do, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Starch mobilization and sucrose accumulation in the pulp of Keitt mangoes during postharvest ripening. Journal of Food Biochemistry. 2008 ;32( 3): 384-395.[citado 2024 set. 30 ]
    • Vancouver

      Silva APFB, Nascimento JRO do, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Starch mobilization and sucrose accumulation in the pulp of Keitt mangoes during postharvest ripening. Journal of Food Biochemistry. 2008 ;32( 3): 384-395.[citado 2024 set. 30 ]
  • Fonte: Cereal Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, SOJA (ANÁLISE), LIPOXIGENASE

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JUNQUEIRA, Roberto Moraes et al. Effect of proofing time and wheat flour strength on bleaching, sensory characteristics, and volume of French breads with added soybean lipoxygenase. Cereal Chemistry, v. 84, n. 5, p. 443-449, 2007Tradução . . Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Junqueira, R. M., Rocha, F., Moreira, M. A., & Castro, I. A. de. (2007). Effect of proofing time and wheat flour strength on bleaching, sensory characteristics, and volume of French breads with added soybean lipoxygenase. Cereal Chemistry, 84( 5), 443-449.
    • NLM

      Junqueira RM, Rocha F, Moreira MA, Castro IA de. Effect of proofing time and wheat flour strength on bleaching, sensory characteristics, and volume of French breads with added soybean lipoxygenase. Cereal Chemistry. 2007 ; 84( 5): 443-449.[citado 2024 set. 30 ]
    • Vancouver

      Junqueira RM, Rocha F, Moreira MA, Castro IA de. Effect of proofing time and wheat flour strength on bleaching, sensory characteristics, and volume of French breads with added soybean lipoxygenase. Cereal Chemistry. 2007 ; 84( 5): 443-449.[citado 2024 set. 30 ]
  • Fonte: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: AÇÚCAR, FRUTAS, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FABI, João Paulo et al. Papaya fruit ripening: response to ethylene and 1-methylcyclopropene (1-MCP). Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 55, n. 15, p. 6118-6123, 2007Tradução . . Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Fabi, J. P., Cordenunsi-Lysenko, B. R., Barreto, G. P. de M., Mercadante, A. Z., Lajolo, F. M., & Nascimento, J. R. O. do. (2007). Papaya fruit ripening: response to ethylene and 1-methylcyclopropene (1-MCP). Journal of Agricultural and Food Chemistry, 55( 15), 6118-6123.
    • NLM

      Fabi JP, Cordenunsi-Lysenko BR, Barreto GP de M, Mercadante AZ, Lajolo FM, Nascimento JRO do. Papaya fruit ripening: response to ethylene and 1-methylcyclopropene (1-MCP). Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2007 ; 55( 15): 6118-6123.[citado 2024 set. 30 ]
    • Vancouver

      Fabi JP, Cordenunsi-Lysenko BR, Barreto GP de M, Mercadante AZ, Lajolo FM, Nascimento JRO do. Papaya fruit ripening: response to ethylene and 1-methylcyclopropene (1-MCP). Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2007 ; 55( 15): 6118-6123.[citado 2024 set. 30 ]
  • Fonte: Postharvest Biology and Technology. Unidades: FCF, IF

    Assuntos: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, SOJA (ANÁLISE), NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SINNECKER, Patrícia et al. Mechanism of soybean (Glycine max L. Merrill) degreening related to maturity stage and postharvest drying temperature. Postharvest Biology and Technology, v. 38, n. 3, p. 269-279, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2005.07.002. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Sinnecker, P., Braga, N., Macchione, E. L. A., & Lanfer Marquez, Ú. M. (2005). Mechanism of soybean (Glycine max L. Merrill) degreening related to maturity stage and postharvest drying temperature. Postharvest Biology and Technology, 38( 3), 269-279. doi:10.1016/j.postharvbio.2005.07.002
    • NLM

      Sinnecker P, Braga N, Macchione ELA, Lanfer Marquez ÚM. Mechanism of soybean (Glycine max L. Merrill) degreening related to maturity stage and postharvest drying temperature [Internet]. Postharvest Biology and Technology. 2005 ; 38( 3): 269-279.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2005.07.002
    • Vancouver

      Sinnecker P, Braga N, Macchione ELA, Lanfer Marquez ÚM. Mechanism of soybean (Glycine max L. Merrill) degreening related to maturity stage and postharvest drying temperature [Internet]. Postharvest Biology and Technology. 2005 ; 38( 3): 269-279.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2005.07.002
  • Fonte: Postharvest Biology and Technology. Unidade: FCF

    Assuntos: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, MORANGO, ANTIOXIDANTES, ATIVAÇÃO ENZIMÁTICA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NASCIMENTO, João Roberto Oliveira do et al. L-ascorbate biosynthesis in strawberries: L-galactono-1,4-lactone dehydrogenase expression during fruit development and ripening. Postharvest Biology and Technology, v. 38, n. 1, p. 34-42, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2005.05.014. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Nascimento, J. R. O. do, Higuchi, B. K., Gomez, M. L. P. A., Oshiro, R. A., & Lajolo, F. M. (2005). L-ascorbate biosynthesis in strawberries: L-galactono-1,4-lactone dehydrogenase expression during fruit development and ripening. Postharvest Biology and Technology, 38( 1), 34-42. doi:10.1016/j.postharvbio.2005.05.014
    • NLM

      Nascimento JRO do, Higuchi BK, Gomez MLPA, Oshiro RA, Lajolo FM. L-ascorbate biosynthesis in strawberries: L-galactono-1,4-lactone dehydrogenase expression during fruit development and ripening [Internet]. Postharvest Biology and Technology. 2005 ; 38( 1): 34-42.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2005.05.014
    • Vancouver

      Nascimento JRO do, Higuchi BK, Gomez MLPA, Oshiro RA, Lajolo FM. L-ascorbate biosynthesis in strawberries: L-galactono-1,4-lactone dehydrogenase expression during fruit development and ripening [Internet]. Postharvest Biology and Technology. 2005 ; 38( 1): 34-42.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2005.05.014
  • Fonte: Journal of Plant Physiology. Unidade: FCF

    Assuntos: BANANA, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PURGATTO, Eduardo et al. The onset of starch degradation during banana ripening is concomitant to changes in the content of free and conjugated forms of indole-3-acetic acid. Journal of Plant Physiology, v. 159, n. 10, p. 1105-1111, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1078/0176-1617-00875. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Purgatto, E., Nascimento, J. R. O. do, Lajolo, F. M., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2002). The onset of starch degradation during banana ripening is concomitant to changes in the content of free and conjugated forms of indole-3-acetic acid. Journal of Plant Physiology, 159( 10), 1105-1111. doi:10.1078/0176-1617-00875
    • NLM

      Purgatto E, Nascimento JRO do, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. The onset of starch degradation during banana ripening is concomitant to changes in the content of free and conjugated forms of indole-3-acetic acid [Internet]. Journal of Plant Physiology. 2002 ; 159( 10): 1105-1111.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1078/0176-1617-00875
    • Vancouver

      Purgatto E, Nascimento JRO do, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. The onset of starch degradation during banana ripening is concomitant to changes in the content of free and conjugated forms of indole-3-acetic acid [Internet]. Journal of Plant Physiology. 2002 ; 159( 10): 1105-1111.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1078/0176-1617-00875
  • Fonte: Journal of Food Biochemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: ALBUMINAS, FEIJÃO, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, NUTRIÇÃO

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROCHA, Maria C. P. e GENOVESE, Maria Inês e LAJOLO, Franco Maria. Albumins from the bean Phaseolus vulgaris: effects of heat treatment. Journal of Food Biochemistry, v. 26, n. 3, p. 191-208, 2002Tradução . . Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Rocha, M. C. P., Genovese, M. I., & Lajolo, F. M. (2002). Albumins from the bean Phaseolus vulgaris: effects of heat treatment. Journal of Food Biochemistry, 26( 3), 191-208.
    • NLM

      Rocha MCP, Genovese MI, Lajolo FM. Albumins from the bean Phaseolus vulgaris: effects of heat treatment. Journal of Food Biochemistry. 2002 ; 26( 3): 191-208.[citado 2024 set. 30 ]
    • Vancouver

      Rocha MCP, Genovese MI, Lajolo FM. Albumins from the bean Phaseolus vulgaris: effects of heat treatment. Journal of Food Biochemistry. 2002 ; 26( 3): 191-208.[citado 2024 set. 30 ]
  • Fonte: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assunto: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FIGUEIREDO, Raimundo Wilane de et al. Physical-chemical changes in early dwarf cashew pseudofruits during development and maturation. Food Chemistry, v. 77, n. 3, p. 343-347, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0308-8146(01)00358-2. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Figueiredo, R. W. de, Lajolo, F. M., Alves, R. E., & Filgueiras, H. A. C. (2002). Physical-chemical changes in early dwarf cashew pseudofruits during development and maturation. Food Chemistry, 77( 3), 343-347. doi:10.1016/s0308-8146(01)00358-2
    • NLM

      Figueiredo RW de, Lajolo FM, Alves RE, Filgueiras HAC. Physical-chemical changes in early dwarf cashew pseudofruits during development and maturation [Internet]. Food Chemistry. 2002 ; 77( 3): 343-347.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0308-8146(01)00358-2
    • Vancouver

      Figueiredo RW de, Lajolo FM, Alves RE, Filgueiras HAC. Physical-chemical changes in early dwarf cashew pseudofruits during development and maturation [Internet]. Food Chemistry. 2002 ; 77( 3): 343-347.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0308-8146(01)00358-2
  • Fonte: Journal of Food Biochemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: MAMÃO (ANÁLISE QUÍMICA), BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS (ANÁLISE), ALIMENTOS

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      D'INNOCENZO, Marisa e LAJOLO, Franco Maria. Effect of gamma irradiation on softening changes and enzyme activities during ripening of papaya fruit. Journal of Food Biochemistry, v. 25, n. 5, p. 425-438, 2001Tradução . . Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      D'Innocenzo, M., & Lajolo, F. M. (2001). Effect of gamma irradiation on softening changes and enzyme activities during ripening of papaya fruit. Journal of Food Biochemistry, 25( 5), 425-438.
    • NLM

      D'Innocenzo M, Lajolo FM. Effect of gamma irradiation on softening changes and enzyme activities during ripening of papaya fruit. Journal of Food Biochemistry. 2001 ; 25( 5): 425-438.[citado 2024 set. 30 ]
    • Vancouver

      D'Innocenzo M, Lajolo FM. Effect of gamma irradiation on softening changes and enzyme activities during ripening of papaya fruit. Journal of Food Biochemistry. 2001 ; 25( 5): 425-438.[citado 2024 set. 30 ]

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