Iron availability in the presence of β-carotene in different mixtures (2011)
Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: ESALQ
Subjects: FERRO, NUTRIÇÃO, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS
ABNT
GERMANO, Romilda Maria de Arruda e CANNIATTI-BRAZACA, Solange Guidolin. Iron availability in the presence of β-carotene in different mixtures. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 31, n. 2, p. 327-333, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0101-20612011000200008. Acesso em: 05 out. 2024.APA
Germano, R. M. de A., & Canniatti-Brazaca, S. G. (2011). Iron availability in the presence of β-carotene in different mixtures. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 31( 2), 327-333. doi:10.1590/S0101-20612011000200008NLM
Germano RM de A, Canniatti-Brazaca SG. Iron availability in the presence of β-carotene in different mixtures [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 2): 327-333.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612011000200008Vancouver
Germano RM de A, Canniatti-Brazaca SG. Iron availability in the presence of β-carotene in different mixtures [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 2): 327-333.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612011000200008