Filtros : "Indexado no SCOPUS" "ENTEROCOCCUS" Removidos: "BERNARDI, MARIA INES BASSO" "NASCIMENTO, ALESSANDRO SILVA" "2002" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCFRP

    Subjects: ENTEROCOCCUS, LISTERIA, ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TULINI, Fabrício Luiz e GOMES, Bruna Carrer e DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira. Partial purification and characterization of a bacteriocin produced by Enterococcus faecium 130 isolated from mozzarella cheese. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 31, n. 1, p. 155-159, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612011000100022. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Tulini, F. L., Gomes, B. C., & De Martinis, E. C. P. (2011). Partial purification and characterization of a bacteriocin produced by Enterococcus faecium 130 isolated from mozzarella cheese. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 31( 1), 155-159. doi:10.1590/s0101-20612011000100022
    • NLM

      Tulini FL, Gomes BC, De Martinis ECP. Partial purification and characterization of a bacteriocin produced by Enterococcus faecium 130 isolated from mozzarella cheese [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 1): 155-159.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612011000100022
    • Vancouver

      Tulini FL, Gomes BC, De Martinis ECP. Partial purification and characterization of a bacteriocin produced by Enterococcus faecium 130 isolated from mozzarella cheese [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 1): 155-159.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612011000100022
  • Source: Acta Odontológica Latinoamericana. Unidade: FOB

    Subjects: DENTINA, MATERIAIS DENTÁRIOS, PERIODONTITE PERIAPICAL, ENTEROCOCCUS, IODO, POTÁSSIO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TELLO-BARBARAN, Javier et al. The antimicrobial effect of iodine-potassium iodide after cleaning and shaping procedures in mesial root canals of mandibular molars. Acta Odontológica Latinoamericana, v. 23, n. 3, p. 244-247, 2010Tradução . . Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Tello-Barbaran, J., Nakata, H. M., Salcedo-Moncada, D., Bramante, C. M., & Ordinola-Zapata, R. (2010). The antimicrobial effect of iodine-potassium iodide after cleaning and shaping procedures in mesial root canals of mandibular molars. Acta Odontológica Latinoamericana, 23( 3), 244-247.
    • NLM

      Tello-Barbaran J, Nakata HM, Salcedo-Moncada D, Bramante CM, Ordinola-Zapata R. The antimicrobial effect of iodine-potassium iodide after cleaning and shaping procedures in mesial root canals of mandibular molars. Acta Odontológica Latinoamericana. 2010 ; 23( 3): 244-247.[citado 2024 nov. 16 ]
    • Vancouver

      Tello-Barbaran J, Nakata HM, Salcedo-Moncada D, Bramante CM, Ordinola-Zapata R. The antimicrobial effect of iodine-potassium iodide after cleaning and shaping procedures in mesial root canals of mandibular molars. Acta Odontológica Latinoamericana. 2010 ; 23( 3): 244-247.[citado 2024 nov. 16 ]
  • Source: Brazilian Journal of Microbiology. Unidade: FORP

    Subjects: CANAL RADICULAR (TRATAMENTO), ENTEROCOCCUS, INFILTRAÇÃO DENTÁRIA

    Versão PublicadaAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MOZINI, Alexandra Conca Alves et al. Influence of the length of remaining root canal filling and post space preparation on the coronal leakage of Enterococcus faecalis. Brazilian Journal of Microbiology, v. 40, n. 1, p. 174-179, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1517-83822009000100030. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Mozini, A. C. A., Vansan, L. P., Sousa Neto, M. D. de, & Pietro, R. (2009). Influence of the length of remaining root canal filling and post space preparation on the coronal leakage of Enterococcus faecalis. Brazilian Journal of Microbiology, 40( 1), 174-179. doi:10.1590/s1517-83822009000100030
    • NLM

      Mozini ACA, Vansan LP, Sousa Neto MD de, Pietro R. Influence of the length of remaining root canal filling and post space preparation on the coronal leakage of Enterococcus faecalis [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2009 ; 40( 1): 174-179.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822009000100030
    • Vancouver

      Mozini ACA, Vansan LP, Sousa Neto MD de, Pietro R. Influence of the length of remaining root canal filling and post space preparation on the coronal leakage of Enterococcus faecalis [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2009 ; 40( 1): 174-179.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822009000100030

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024