Filtros : "Indexado no SCISEARCH" "Colli, Célia" Removido: "Indexado no Peri" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Nutrition. Unidades: FCF, ICB

    Subjects: DIETOTERAPIA, ÓLEOS DE PEIXE, ABSORÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LOBO, Alexandre Rodrigues et al. Effects of dietary lipid composition and inulin-type fructans on mineral bioavailability in growing rats. Nutrition, v. 25, n. 2, p. 216-225, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2008.08.002. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Lobo, A. R., Mancini-Filho, J., Alvares, E. P., Cocato, M. L., & Colli, C. (2009). Effects of dietary lipid composition and inulin-type fructans on mineral bioavailability in growing rats. Nutrition, 25( 2), 216-225. doi:10.1016/j.nut.2008.08.002
    • NLM

      Lobo AR, Mancini-Filho J, Alvares EP, Cocato ML, Colli C. Effects of dietary lipid composition and inulin-type fructans on mineral bioavailability in growing rats [Internet]. Nutrition. 2009 ; 25( 2): 216-225.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2008.08.002
    • Vancouver

      Lobo AR, Mancini-Filho J, Alvares EP, Cocato ML, Colli C. Effects of dietary lipid composition and inulin-type fructans on mineral bioavailability in growing rats [Internet]. Nutrition. 2009 ; 25( 2): 216-225.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2008.08.002
  • Source: Nutrition Research. Unidade: FCF

    Subjects: CÁLCIO, MAGNÉSIO, NUTRIÇÃO, DIETA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LOBO, Alexandre Rodrigues e COLLI, Célia e FILISETTI, Tullia Maria Clara Caterina. Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats. Nutrition Research, v. 26, n. 8, p. 413-420, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2006.06.019. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Lobo, A. R., Colli, C., & Filisetti, T. M. C. C. (2006). Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats. Nutrition Research, 26( 8), 413-420. doi:10.1016/j.nutres.2006.06.019
    • NLM

      Lobo AR, Colli C, Filisetti TMCC. Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats [Internet]. Nutrition Research. 2006 ; 26( 8): 413-420.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2006.06.019
    • Vancouver

      Lobo AR, Colli C, Filisetti TMCC. Fructooligosaccharides improve bone mass and biomechanical properties in rats [Internet]. Nutrition Research. 2006 ; 26( 8): 413-420.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2006.06.019
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: FERRO, NUTRIÇÃO DA CRIANÇA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NOGUEIRA, Cristiane de Souza e COLLI, Célia e AMANCIO, Olga Maria Silverio. Infant formula iron dialysability related to other nutrients. Food Chemistry, v. 90, n. 4, p. 779-783, 2005Tradução . . Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Nogueira, C. de S., Colli, C., & Amancio, O. M. S. (2005). Infant formula iron dialysability related to other nutrients. Food Chemistry, 90( 4), 779-783.
    • NLM

      Nogueira C de S, Colli C, Amancio OMS. Infant formula iron dialysability related to other nutrients. Food Chemistry. 2005 ; 90( 4): 779-783.[citado 2024 set. 30 ]
    • Vancouver

      Nogueira C de S, Colli C, Amancio OMS. Infant formula iron dialysability related to other nutrients. Food Chemistry. 2005 ; 90( 4): 779-783.[citado 2024 set. 30 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024