Filtros : "Indexado no PubMed" "BAGAÇOS" Removido: "IFSC - IQSC - EESC / USP" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Biotechnology for Biofuels. Unidade: FCFRP

    Subjects: BIOFILMES, FUNGOS, BAGAÇOS, ASPERGILLUS, CANA-DE-AÇÚCAR, ENZIMAS HIDROLÍTICAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BROWN, Neil Andrew et al. RNAseq reveals hydrophobins that are involved in the adaptation of Aspergillus nidulans to lignocellulose. Biotechnology for Biofuels, v. 9, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/s13068-016-0558-2. Acesso em: 25 ago. 2024.
    • APA

      Brown, N. A., Ries, L. N. A., Reis, T. F., Rajendran, R., Santos, R. A. C. dos, Ramage, G., et al. (2016). RNAseq reveals hydrophobins that are involved in the adaptation of Aspergillus nidulans to lignocellulose. Biotechnology for Biofuels, 9. doi:10.1186/s13068-016-0558-2
    • NLM

      Brown NA, Ries LNA, Reis TF, Rajendran R, Santos RAC dos, Ramage G, Riaño-Pachón DM, Goldman GH. RNAseq reveals hydrophobins that are involved in the adaptation of Aspergillus nidulans to lignocellulose [Internet]. Biotechnology for Biofuels. 2016 ; 9[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s13068-016-0558-2
    • Vancouver

      Brown NA, Ries LNA, Reis TF, Rajendran R, Santos RAC dos, Ramage G, Riaño-Pachón DM, Goldman GH. RNAseq reveals hydrophobins that are involved in the adaptation of Aspergillus nidulans to lignocellulose [Internet]. Biotechnology for Biofuels. 2016 ; 9[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s13068-016-0558-2
  • Source: Applied Microbiology and Biotechnology. Unidade: FCF

    Subjects: CANDIDA, BAGAÇOS, BIOQUÍMICA, CANA-DE-AÇÚCAR

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LIMA, Luanne Helena Augusto et al. Effect of acetic acid present in bagasse hydrolysate on the activities of xylose reductase and xylitol dehydrogenase in Candida guilliermondii. Applied Microbiology and Biotechnology, v. 65, n. 6, p. 734-738, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00253-004-1612-8. Acesso em: 25 ago. 2024.
    • APA

      Lima, L. H. A., Felipe, M. das G. de A., Vitolo, M., & Torres, F. A. G. (2004). Effect of acetic acid present in bagasse hydrolysate on the activities of xylose reductase and xylitol dehydrogenase in Candida guilliermondii. Applied Microbiology and Biotechnology, 65( 6), 734-738. doi:10.1007/s00253-004-1612-8
    • NLM

      Lima LHA, Felipe M das G de A, Vitolo M, Torres FAG. Effect of acetic acid present in bagasse hydrolysate on the activities of xylose reductase and xylitol dehydrogenase in Candida guilliermondii [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2004 ; 65( 6): 734-738.[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-004-1612-8
    • Vancouver

      Lima LHA, Felipe M das G de A, Vitolo M, Torres FAG. Effect of acetic acid present in bagasse hydrolysate on the activities of xylose reductase and xylitol dehydrogenase in Candida guilliermondii [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2004 ; 65( 6): 734-738.[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-004-1612-8
  • Source: Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: BOVINOS, DIGESTIBILIDADE, BAGAÇOS, CANA-DE-AÇÚCAR

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SONKSEN, Sylvia e LUCCI, Carlos de Sousa e MELOTTI, Laércio. Degradabilidade in situ da fibra do bagaço de cana-de-açucar tratado com soluções alcalinas e da proteína do farelo de algodão, em bovinos fistulados. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, v. 34, n. 2, p. 73-77, 1997Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.11606/issn.2318-3659.v34i2p73-77. Acesso em: 25 ago. 2024.
    • APA

      Sonksen, S., Lucci, C. de S., & Melotti, L. (1997). Degradabilidade in situ da fibra do bagaço de cana-de-açucar tratado com soluções alcalinas e da proteína do farelo de algodão, em bovinos fistulados. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, 34( 2), 73-77. doi:10.11606/issn.2318-3659.v34i2p73-77
    • NLM

      Sonksen S, Lucci C de S, Melotti L. Degradabilidade in situ da fibra do bagaço de cana-de-açucar tratado com soluções alcalinas e da proteína do farelo de algodão, em bovinos fistulados [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 1997 ; 34( 2): 73-77.[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.11606/issn.2318-3659.v34i2p73-77
    • Vancouver

      Sonksen S, Lucci C de S, Melotti L. Degradabilidade in situ da fibra do bagaço de cana-de-açucar tratado com soluções alcalinas e da proteína do farelo de algodão, em bovinos fistulados [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 1997 ; 34( 2): 73-77.[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.11606/issn.2318-3659.v34i2p73-77

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024