Filtros : "Indexado no EMBASE" "MICROENCAPSULAÇÃO" "FZEA" Removidos: "Indexado na Scopus" "Brasil" "ASSEDO Pty. Ltd., Austrália" "IF-FEP" "IQSC-SQF" "Resúmenes INNOVA Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Chemistry. Unidade: FZEA

    Subjects: ÁCIDOS ASCÓRBICOS, VITAMINA C, MICROENCAPSULAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COMUNIAN, Talita Aline et al. Fabrication of solid lipid microcapsules containing ascorbic acid using a microfluidic technique. Food Chemistry, v. 152, p. 271-275, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.11.149. Acesso em: 11 set. 2024.
    • APA

      Comunian, T. A., Abbaspourrad, A., Fávaro-Trindade, C. S., & Weitz, D. A. (2014). Fabrication of solid lipid microcapsules containing ascorbic acid using a microfluidic technique. Food Chemistry, 152, 271-275. doi:10.1016/j.foodchem.2013.11.149
    • NLM

      Comunian TA, Abbaspourrad A, Fávaro-Trindade CS, Weitz DA. Fabrication of solid lipid microcapsules containing ascorbic acid using a microfluidic technique [Internet]. Food Chemistry. 2014 ; 152 271-275.[citado 2024 set. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.11.149
    • Vancouver

      Comunian TA, Abbaspourrad A, Fávaro-Trindade CS, Weitz DA. Fabrication of solid lipid microcapsules containing ascorbic acid using a microfluidic technique [Internet]. Food Chemistry. 2014 ; 152 271-275.[citado 2024 set. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.11.149

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024