Filtros : "Indexado no Currente Contentes" "HIPERSENSIBILIDADE ALIMENTAR" Removidos: "SORVETE" "Assis, Joao Paulo de" "FERRAZ, DENISE BRUFATO" "Annual Meeting of the AAAAI" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: International Archives of Allergy and Immunology. Unidade: FMRP

    Subjects: FRUTOS DO MAR, CAMARÃO, HIPERSENSIBILIDADE ALIMENTAR

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARRUDA, Luisa Karla de Paula. The right timing for shrimp tropomyosins. [Editorial]. International Archives of Allergy and Immunology. Basel: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1159/000345363. Acesso em: 20 nov. 2024. , 2013
    • APA

      Arruda, L. K. de P. (2013). The right timing for shrimp tropomyosins. [Editorial]. International Archives of Allergy and Immunology. Basel: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. doi:10.1159/000345363
    • NLM

      Arruda LK de P. The right timing for shrimp tropomyosins. [Editorial] [Internet]. International Archives of Allergy and Immunology. 2013 ; 160 331-333.[citado 2024 nov. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1159/000345363
    • Vancouver

      Arruda LK de P. The right timing for shrimp tropomyosins. [Editorial] [Internet]. International Archives of Allergy and Immunology. 2013 ; 160 331-333.[citado 2024 nov. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1159/000345363

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024