Filtros : "Indexado no Current Contents" "Cardoso, Marly Augusto" Removidos: "ATENÇÃO PRIMÁRIA À SAÚDE" "Cobayashi, Fernanda" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Nutrition Research. Unidades: FMRP, FSP

    Subjects: EDUCAÇÃO ALIMENTAR E NUTRICIONAL, ADULTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SARTORELLI, Daniela Saes e FRANCO, Laércio Joel e CARDOSO, Marly Augusto. High intake of fruits and vegetables predicts weight loss in Brazilian overweight adults. Nutrition Research, v. 28, n. 4, p. 233-238, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2008.02.004. Acesso em: 06 set. 2024.
    • APA

      Sartorelli, D. S., Franco, L. J., & Cardoso, M. A. (2008). High intake of fruits and vegetables predicts weight loss in Brazilian overweight adults. Nutrition Research, 28( 4), 233-238. doi:10.1016/j.nutres.2008.02.004
    • NLM

      Sartorelli DS, Franco LJ, Cardoso MA. High intake of fruits and vegetables predicts weight loss in Brazilian overweight adults [Internet]. Nutrition Research. 2008 ; 28( 4): 233-238.[citado 2024 set. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2008.02.004
    • Vancouver

      Sartorelli DS, Franco LJ, Cardoso MA. High intake of fruits and vegetables predicts weight loss in Brazilian overweight adults [Internet]. Nutrition Research. 2008 ; 28( 4): 233-238.[citado 2024 set. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2008.02.004
  • Source: Public Health Nutrition. Unidades: FMRP, FSP

    Subjects: PROGRAMAS DE NUTRIÇÃO, NUTRIÇÃO HUMANA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SARTORELLI, Daniela Saes et al. Beneficial effects of short-term nutritional counselling at the primary health-care level among Brazilian adul. Public Health Nutrition, v. 8, n. 7, p. 820-825, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1079/phn2005737. Acesso em: 06 set. 2024.
    • APA

      Sartorelli, D. S., Sciarra, E. C., Franco, L. J., & Cardoso, M. A. (2005). Beneficial effects of short-term nutritional counselling at the primary health-care level among Brazilian adul. Public Health Nutrition, 8( 7), 820-825. doi:10.1079/phn2005737
    • NLM

      Sartorelli DS, Sciarra EC, Franco LJ, Cardoso MA. Beneficial effects of short-term nutritional counselling at the primary health-care level among Brazilian adul [Internet]. Public Health Nutrition. 2005 ; 8( 7): 820-825.[citado 2024 set. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1079/phn2005737
    • Vancouver

      Sartorelli DS, Sciarra EC, Franco LJ, Cardoso MA. Beneficial effects of short-term nutritional counselling at the primary health-care level among Brazilian adul [Internet]. Public Health Nutrition. 2005 ; 8( 7): 820-825.[citado 2024 set. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1079/phn2005737
  • Source: Diabetes Care. Unidades: FSP, FMRP

    Assunto: DIABETES MELLITUS (PREVENÇÃO E CONTROLE)

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SARTORELLI, Daniela Saes et al. Primary prevention of type 2 diabetes through nutritional counseling [Carta]. Diabetes Care. Alexandria: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 06 set. 2024. , 2004
    • APA

      Sartorelli, D. S., Sciarra, E. C., Franco, L. J., & Cardoso, M. A. (2004). Primary prevention of type 2 diabetes through nutritional counseling [Carta]. Diabetes Care. Alexandria: Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Sartorelli DS, Sciarra EC, Franco LJ, Cardoso MA. Primary prevention of type 2 diabetes through nutritional counseling [Carta]. Diabetes Care. 2004 ; 27( 12): 3019.[citado 2024 set. 06 ]
    • Vancouver

      Sartorelli DS, Sciarra EC, Franco LJ, Cardoso MA. Primary prevention of type 2 diabetes through nutritional counseling [Carta]. Diabetes Care. 2004 ; 27( 12): 3019.[citado 2024 set. 06 ]
  • Source: Nutrition Research. Unidades: FCF, FM

    Subjects: NUTRIÇÃO, DIETAS NA DOENCA, ANEMIA, SUPLEMENTAÇÃO ALIMENTAR, PLASMODIUM

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RIBEIRO, G S et al. Effect of dietary iron supplementation on the course of Plasmodium chabaudi malaria in weanling mice. Nutrition Research, v. 20, n. 8, p. 1193-1199, 2000Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(00)00202-5. Acesso em: 06 set. 2024.
    • APA

      Ribeiro, G. S., Garnica, M. R., Cardoso, M. A., Colli, C., Andrade Júnior, H. F. de, & Borelli, P. (2000). Effect of dietary iron supplementation on the course of Plasmodium chabaudi malaria in weanling mice. Nutrition Research, 20( 8), 1193-1199. doi:10.1016/s0271-5317(00)00202-5
    • NLM

      Ribeiro GS, Garnica MR, Cardoso MA, Colli C, Andrade Júnior HF de, Borelli P. Effect of dietary iron supplementation on the course of Plasmodium chabaudi malaria in weanling mice [Internet]. Nutrition Research. 2000 ; 20( 8): 1193-1199.[citado 2024 set. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(00)00202-5
    • Vancouver

      Ribeiro GS, Garnica MR, Cardoso MA, Colli C, Andrade Júnior HF de, Borelli P. Effect of dietary iron supplementation on the course of Plasmodium chabaudi malaria in weanling mice [Internet]. Nutrition Research. 2000 ; 20( 8): 1193-1199.[citado 2024 set. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(00)00202-5

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024