Filtros : "Indexado no Chemical Abstracts" "BAGAÇOS" Removido: "IFSC - IQSC - EESC / USP" Limpar

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  • Source: Biotechnology and Bioengineering. Unidade: IQSC

    Subjects: SISAL, BAGAÇOS

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    • ABNT

      RAMIRES, Elaine Cristina et al. Valorization of an industrial organosolv - sugarcane bagasse lignin: characterization and use as a matrix in biobased composites reinforced with sisal fibers. Biotechnology and Bioengineering, v. 107, n. 4, p. 612-621, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/bit.22847. Acesso em: 25 ago. 2024.
    • APA

      Ramires, E. C., Megiatto Junior, J. D., Gardrat, C., Castellan, A., & Frollini, E. (2010). Valorization of an industrial organosolv - sugarcane bagasse lignin: characterization and use as a matrix in biobased composites reinforced with sisal fibers. Biotechnology and Bioengineering, 107( 4), 612-621. doi:10.1002/bit.22847
    • NLM

      Ramires EC, Megiatto Junior JD, Gardrat C, Castellan A, Frollini E. Valorization of an industrial organosolv - sugarcane bagasse lignin: characterization and use as a matrix in biobased composites reinforced with sisal fibers [Internet]. Biotechnology and Bioengineering. 2010 ; 107( 4): 612-621.[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1002/bit.22847
    • Vancouver

      Ramires EC, Megiatto Junior JD, Gardrat C, Castellan A, Frollini E. Valorization of an industrial organosolv - sugarcane bagasse lignin: characterization and use as a matrix in biobased composites reinforced with sisal fibers [Internet]. Biotechnology and Bioengineering. 2010 ; 107( 4): 612-621.[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1002/bit.22847
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES, MAÇÃ, BAGAÇOS

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    • ABNT

      SOARES, Márcia et al. Avaliação da atividade antioxidante e identificação dos ácidos fenólicos presentes no bagaço de maçã cv. Gala. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 28, n. 3, p. 727-732, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612008000300032. Acesso em: 25 ago. 2024.
    • APA

      Soares, M., Welter, L., Gonzaga, L. V., Lima, A., Mancini-Filho, J., & Fett, R. (2008). Avaliação da atividade antioxidante e identificação dos ácidos fenólicos presentes no bagaço de maçã cv. Gala. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 28( 3), 727-732. doi:10.1590/s0101-20612008000300032
    • NLM

      Soares M, Welter L, Gonzaga LV, Lima A, Mancini-Filho J, Fett R. Avaliação da atividade antioxidante e identificação dos ácidos fenólicos presentes no bagaço de maçã cv. Gala [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2008 ; 28( 3): 727-732.[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612008000300032
    • Vancouver

      Soares M, Welter L, Gonzaga LV, Lima A, Mancini-Filho J, Fett R. Avaliação da atividade antioxidante e identificação dos ácidos fenólicos presentes no bagaço de maçã cv. Gala [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2008 ; 28( 3): 727-732.[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612008000300032
  • Source: Brazilian Journal of Chemical Engineering. Unidade: FCF

    Subjects: BIOTECNOLOGIA, BAGAÇOS, CANA-DE-AÇÚCAR, HIDRÓLISE, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      MARTON, José Marcelo et al. Evaluation of the activated charcoals and adsorption conditions used in the treatment of sugarcane bagasse hydrolysate for xylitol production. Brazilian Journal of Chemical Engineering, v. 23, n. 1, p. 9-21, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0104-66322006000100002. Acesso em: 25 ago. 2024.
    • APA

      Marton, J. M., Felipe, M. das G. de A., Almeida e Silva, J. B. de, & Pessoa Junior, A. (2006). Evaluation of the activated charcoals and adsorption conditions used in the treatment of sugarcane bagasse hydrolysate for xylitol production. Brazilian Journal of Chemical Engineering, 23( 1), 9-21. doi:10.1590/s0104-66322006000100002
    • NLM

      Marton JM, Felipe M das G de A, Almeida e Silva JB de, Pessoa Junior A. Evaluation of the activated charcoals and adsorption conditions used in the treatment of sugarcane bagasse hydrolysate for xylitol production [Internet]. Brazilian Journal of Chemical Engineering. 2006 ; 23( 1): 9-21.[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0104-66322006000100002
    • Vancouver

      Marton JM, Felipe M das G de A, Almeida e Silva JB de, Pessoa Junior A. Evaluation of the activated charcoals and adsorption conditions used in the treatment of sugarcane bagasse hydrolysate for xylitol production [Internet]. Brazilian Journal of Chemical Engineering. 2006 ; 23( 1): 9-21.[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0104-66322006000100002
  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Unidade: FCF

    Subjects: CANDIDA, BAGAÇOS, CANA-DE-AÇÚCAR, EXTRAÇÃO DE LÍQUIDOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      CORTEZ, Ely Vieira et al. Characterization of xylose reductase extracted by CTAB-reversed micelles from Candida guilliermondii homogenate. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, v. 42, n. 2, p. 251-257, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1516-93322006000200010. Acesso em: 25 ago. 2024.
    • APA

      Cortez, E. V., Pessoa Junior, A., Felipe, M. das G. de A., Roberto, I. C., & Vitolo, M. (2006). Characterization of xylose reductase extracted by CTAB-reversed micelles from Candida guilliermondii homogenate. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, 42( 2), 251-257. doi:10.1590/s1516-93322006000200010
    • NLM

      Cortez EV, Pessoa Junior A, Felipe M das G de A, Roberto IC, Vitolo M. Characterization of xylose reductase extracted by CTAB-reversed micelles from Candida guilliermondii homogenate [Internet]. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42( 2): 251-257.[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-93322006000200010
    • Vancouver

      Cortez EV, Pessoa Junior A, Felipe M das G de A, Roberto IC, Vitolo M. Characterization of xylose reductase extracted by CTAB-reversed micelles from Candida guilliermondii homogenate [Internet]. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42( 2): 251-257.[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-93322006000200010
  • Source: Applied Biochemistry and Biotechnology. Unidade: FCF

    Subjects: BIOTECNOLOGIA, MICROBIOLOGIA, BAGAÇOS, CANA-DE-AÇÚCAR, FERMENTAÇÃO, CANDIDA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARVALHO, Walter et al. Use of immobilized Candida yeast cells for xylitol production from sugarcane bagasse hydrolysate - Cell immobilization conditions. Applied Biochemistry and Biotechnology, v. 98, p. 489-496, 2002Tradução . . Acesso em: 25 ago. 2024.
    • APA

      Carvalho, W., Silva, S. S. da, Converti, A., Vitolo, M., Felipe, M. das G. de A., Roberto, I. C., et al. (2002). Use of immobilized Candida yeast cells for xylitol production from sugarcane bagasse hydrolysate - Cell immobilization conditions. Applied Biochemistry and Biotechnology, 98, 489-496.
    • NLM

      Carvalho W, Silva SS da, Converti A, Vitolo M, Felipe M das G de A, Roberto IC, Silva MB, Mancilha IM de. Use of immobilized Candida yeast cells for xylitol production from sugarcane bagasse hydrolysate - Cell immobilization conditions. Applied Biochemistry and Biotechnology. 2002 ; 98 489-496.[citado 2024 ago. 25 ]
    • Vancouver

      Carvalho W, Silva SS da, Converti A, Vitolo M, Felipe M das G de A, Roberto IC, Silva MB, Mancilha IM de. Use of immobilized Candida yeast cells for xylitol production from sugarcane bagasse hydrolysate - Cell immobilization conditions. Applied Biochemistry and Biotechnology. 2002 ; 98 489-496.[citado 2024 ago. 25 ]
  • Source: Brazilian Journal of Chemical Engineering. Unidade: FCF

    Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR, FERMENTAÇÃO, BAGAÇOS, BIOTECNOLOGIA, BIOQUÍMICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RODRIGUES, Rita de Cássia Lacerda Brambilla et al. The influence of pH, temperature and hydrolyzate concentration on the removal of volatile and nonvolatile compounds from sugarcane bagasse hemicellulosic hydrolyzate treated with activated charcoal before or after vacuum evaporation. Brazilian Journal of Chemical Engineering, v. 18, n. 3, p. 299-311, 2001Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0104-66322001000300009. Acesso em: 25 ago. 2024.
    • APA

      Rodrigues, R. de C. L. B., Felipe, M. das G. de A., Silva, J. B. A. e, Vitolo, M., & Gomez, P. V. (2001). The influence of pH, temperature and hydrolyzate concentration on the removal of volatile and nonvolatile compounds from sugarcane bagasse hemicellulosic hydrolyzate treated with activated charcoal before or after vacuum evaporation. Brazilian Journal of Chemical Engineering, 18( 3), 299-311. doi:10.1590/s0104-66322001000300009
    • NLM

      Rodrigues R de CLB, Felipe M das G de A, Silva JBA e, Vitolo M, Gomez PV. The influence of pH, temperature and hydrolyzate concentration on the removal of volatile and nonvolatile compounds from sugarcane bagasse hemicellulosic hydrolyzate treated with activated charcoal before or after vacuum evaporation [Internet]. Brazilian Journal of Chemical Engineering. 2001 ; 18( 3): 299-311.[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0104-66322001000300009
    • Vancouver

      Rodrigues R de CLB, Felipe M das G de A, Silva JBA e, Vitolo M, Gomez PV. The influence of pH, temperature and hydrolyzate concentration on the removal of volatile and nonvolatile compounds from sugarcane bagasse hemicellulosic hydrolyzate treated with activated charcoal before or after vacuum evaporation [Internet]. Brazilian Journal of Chemical Engineering. 2001 ; 18( 3): 299-311.[citado 2024 ago. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0104-66322001000300009

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