Source: Ciência e Agrotecnologia. Unidades: FZEA, FMVZ
Subjects: FIBRAS NA DIETA, NUTRIÇÃO ANIMAL, PLASMA, POLISSACARÍDEOS
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ABNT
MENEZES, Madalena Lima et al. Effects of diets with increasing levels of citrus pulp on the blood parameters linked to energy metabolism in horses. Ciência e Agrotecnologia, v. 38, n. 6, p. 589-597, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1413-70542014000600008. Acesso em: 14 out. 2024.APA
Menezes, M. L., Brandi, R. A., Bueno, I. C. da S., Balieiro, J. C. de C., Moreira, C. G., & Nascimento, O. C. de A. (2014). Effects of diets with increasing levels of citrus pulp on the blood parameters linked to energy metabolism in horses. Ciência e Agrotecnologia, 38( 6), 589-597. doi:10.1590/S1413-70542014000600008NLM
Menezes ML, Brandi RA, Bueno IC da S, Balieiro JC de C, Moreira CG, Nascimento OC de A. Effects of diets with increasing levels of citrus pulp on the blood parameters linked to energy metabolism in horses [Internet]. Ciência e Agrotecnologia. 2014 ; 38( 6): 589-597.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1413-70542014000600008Vancouver
Menezes ML, Brandi RA, Bueno IC da S, Balieiro JC de C, Moreira CG, Nascimento OC de A. Effects of diets with increasing levels of citrus pulp on the blood parameters linked to energy metabolism in horses [Internet]. Ciência e Agrotecnologia. 2014 ; 38( 6): 589-597.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1413-70542014000600008