Filtros : "IQ007" "San Diego" Removidos: "IQ009" "Campa, Ana" "Cesar, Paulo Francisco" "International Ergonomics Association" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: IQ

    Assuntos: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, ANÁLISE DE ALIMENTOS, COBRE

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NAKAMURA, Tieme e COICHEV, Nina e MOYA, Horacio Dorigan. Modified CUPRAC spectrophotometric quantification of total polyphenol content in bear samples using Cu(II)/neocuproine complexes. Journal of Food Composition and Analysis, v. 28, n. 2, p. 126-134, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fca.2012.07.012. Acesso em: 10 out. 2024.
    • APA

      Nakamura, T., Coichev, N., & Moya, H. D. (2012). Modified CUPRAC spectrophotometric quantification of total polyphenol content in bear samples using Cu(II)/neocuproine complexes. Journal of Food Composition and Analysis, 28( 2), 126-134. doi:10.1016/j.fca.2012.07.012
    • NLM

      Nakamura T, Coichev N, Moya HD. Modified CUPRAC spectrophotometric quantification of total polyphenol content in bear samples using Cu(II)/neocuproine complexes [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2012 ; 28( 2): 126-134.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fca.2012.07.012
    • Vancouver

      Nakamura T, Coichev N, Moya HD. Modified CUPRAC spectrophotometric quantification of total polyphenol content in bear samples using Cu(II)/neocuproine complexes [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2012 ; 28( 2): 126-134.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fca.2012.07.012

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024