Filtros : "IQ005" "CARDOSO, DANIEL RODRIGUES" "IQSC" Removidos: "Andricopulo, Adriano Defini" "IFQSC" "RUSP" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems: A Physical Chemistry Perspective. Unidades: IF, IQSC, IQ

    Assuntos: OXIDAÇÃO, CIÊNCIAS DA SAÚDE

    PrivadoAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BACELLAR, Isabel O. L et al. Photosensitized Lipid Oxidation: Mechanisms and Consequences to Health Sciences. Lipid Oxidation in Food and Biological Systems: A Physical Chemistry Perspective. Tradução . Cham: Instituto de Física, Universidade de São Paulo, 2022. p. 492 . Disponível em: https://doi.org/10.1007/978-3-030-87222-9_14. Acesso em: 18 jul. 2024.
    • APA

      Bacellar, I. O. L., Itri, R., Cardoso, D. R., & Baptista, M. da S. (2022). Photosensitized Lipid Oxidation: Mechanisms and Consequences to Health Sciences. In Lipid Oxidation in Food and Biological Systems: A Physical Chemistry Perspective (p. 492 ). Cham: Instituto de Física, Universidade de São Paulo. doi:10.1007/978-3-030-87222-9_14
    • NLM

      Bacellar IOL, Itri R, Cardoso DR, Baptista M da S. Photosensitized Lipid Oxidation: Mechanisms and Consequences to Health Sciences [Internet]. In: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems: A Physical Chemistry Perspective. Cham: Instituto de Física, Universidade de São Paulo; 2022. p. 492 .[citado 2024 jul. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1007/978-3-030-87222-9_14
    • Vancouver

      Bacellar IOL, Itri R, Cardoso DR, Baptista M da S. Photosensitized Lipid Oxidation: Mechanisms and Consequences to Health Sciences [Internet]. In: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems: A Physical Chemistry Perspective. Cham: Instituto de Física, Universidade de São Paulo; 2022. p. 492 .[citado 2024 jul. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1007/978-3-030-87222-9_14

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024