Source: Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. Conference titles: Bioavailability. Unidades: ICB, FCF
ABNT
LOBO, Alexandre Rodrigues et al. Changes in magnesium status in obesity: preliminary results using high-fat fed rats and leptin-deficient OB/OB mice. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 10 nov. 2024. , 2014APA
Lobo, A. R., Donato Junior, J., Furigo, I. C., Sales, A. L. de C. C., Romero, A. B. da R., Teixeira, P. D. S., et al. (2014). Changes in magnesium status in obesity: preliminary results using high-fat fed rats and leptin-deficient OB/OB mice. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo.NLM
Lobo AR, Donato Junior J, Furigo IC, Sales AL de CC, Romero AB da R, Teixeira PDS, Carli E de, Lima F da S, Colli C. Changes in magnesium status in obesity: preliminary results using high-fat fed rats and leptin-deficient OB/OB mice. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 33 res. EP-41.[citado 2024 nov. 10 ]Vancouver
Lobo AR, Donato Junior J, Furigo IC, Sales AL de CC, Romero AB da R, Teixeira PDS, Carli E de, Lima F da S, Colli C. Changes in magnesium status in obesity: preliminary results using high-fat fed rats and leptin-deficient OB/OB mice. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 33 res. EP-41.[citado 2024 nov. 10 ]