Source: Proceedings. Conference titles: EuroDrying. Unidades: FZEA, FCF
Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, MALTODEXTRINA, ATOMIZAÇÃO, JABUTICABA
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ABNT
SILVA, Mariana Casagrande et al. Optimization of spray drying of aqueous extract from the waste of jabuticaba (Myrciaria cauliflora) using maltodextrin as carrier agent. 2011, Anais.. Palma de Mallorca: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2011. . Acesso em: 17 nov. 2024.APA
Silva, M. C., Thomazini, M., Genovese, M. I., & Fávaro-Trindade, C. S. (2011). Optimization of spray drying of aqueous extract from the waste of jabuticaba (Myrciaria cauliflora) using maltodextrin as carrier agent. In Proceedings. Palma de Mallorca: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Silva MC, Thomazini M, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Optimization of spray drying of aqueous extract from the waste of jabuticaba (Myrciaria cauliflora) using maltodextrin as carrier agent. Proceedings. 2011 ;[citado 2024 nov. 17 ]Vancouver
Silva MC, Thomazini M, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Optimization of spray drying of aqueous extract from the waste of jabuticaba (Myrciaria cauliflora) using maltodextrin as carrier agent. Proceedings. 2011 ;[citado 2024 nov. 17 ]