Filtros : "Clarivate" "More, Pavankumar R." Removidos: "FFLCH-SVAQIN-08" "DEPTO DE FISICA CIENCIAS MATERIAS" "Cortez" "USP/Pró-Reitoria de Pesquisa" "INTER:ICMC-UFSCAR" "Indexado no: Scielo" "ENGENHARIA DE COMP E SIST DIGITAIS" "Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)" "Schultz, T. W" "Brasil" "mh" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal Of Agriculture And Food Research. Unidade: EEL

    Assunto: BIOTECNOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARYA, Shalini S. et al. Effect of hydrodynamic cavitation processing on orange juice physicochemical and nutritional properties. Journal Of Agriculture And Food Research, v. 14, p. 1-7, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jafr.2023.100781. Acesso em: 14 jul. 2024.
    • APA

      Arya, S. S., More, P. R., Das, T., Hilares, R. T., Pereira, B., Arantes, V., et al. (2023). Effect of hydrodynamic cavitation processing on orange juice physicochemical and nutritional properties. Journal Of Agriculture And Food Research, 14, 1-7. doi:10.1016/j.jafr.2023.100781
    • NLM

      Arya SS, More PR, Das T, Hilares RT, Pereira B, Arantes V, Silva SS da, Santos JC dos. Effect of hydrodynamic cavitation processing on orange juice physicochemical and nutritional properties [Internet]. Journal Of Agriculture And Food Research. 2023 ;14 1-7.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jafr.2023.100781
    • Vancouver

      Arya SS, More PR, Das T, Hilares RT, Pereira B, Arantes V, Silva SS da, Santos JC dos. Effect of hydrodynamic cavitation processing on orange juice physicochemical and nutritional properties [Internet]. Journal Of Agriculture And Food Research. 2023 ;14 1-7.[citado 2024 jul. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jafr.2023.100781

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024