Filtros : " IQ005" "GRU025" "Paviani, Veronica" Removido: "Sola, Lourdes" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of the Brazilian Chemical Society. Unidade: IQ

    Subjects: RADICAIS LIVRES, PROTEÍNAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PAVIANI, Veronica et al. Ditryptophan cross-links as novel products of protein oxidation. Journal of the Brazilian Chemical Society, v. 29, n. 5, p. 925-933, 2018Tradução . . Disponível em: http://jbcs.sbq.org.br/imagebank/pdf/2017-0459RV_IUPAC.pdf. Acesso em: 30 set. 2024.
    • APA

      Paviani, V., Galdino, G. T., Prazeres, J. N. dos, Queiroz, R. F., & Augusto, O. (2018). Ditryptophan cross-links as novel products of protein oxidation. Journal of the Brazilian Chemical Society, 29( 5), 925-933. Recuperado de http://jbcs.sbq.org.br/imagebank/pdf/2017-0459RV_IUPAC.pdf
    • NLM

      Paviani V, Galdino GT, Prazeres JN dos, Queiroz RF, Augusto O. Ditryptophan cross-links as novel products of protein oxidation [Internet]. Journal of the Brazilian Chemical Society. 2018 ; 29( 5): 925-933.[citado 2024 set. 30 ] Available from: http://jbcs.sbq.org.br/imagebank/pdf/2017-0459RV_IUPAC.pdf
    • Vancouver

      Paviani V, Galdino GT, Prazeres JN dos, Queiroz RF, Augusto O. Ditryptophan cross-links as novel products of protein oxidation [Internet]. Journal of the Brazilian Chemical Society. 2018 ; 29( 5): 925-933.[citado 2024 set. 30 ] Available from: http://jbcs.sbq.org.br/imagebank/pdf/2017-0459RV_IUPAC.pdf
  • Source: Free Radical Biology and Medicine. Conference titles: Biennial Meeting of the Society for Free Radical Research International/SFRRI. Unidades: IQ, IB

    Subjects: PEROXIDASE, ANTIOXIDANTES, BIOQUÍMICA, RADICAIS LIVRES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TRUZZI, Daniela Ramos et al. Bicarbonate increases peroxiredoxin 1 susceptibility to hyperoxidation. Free Radical Biology and Medicine. New York: Instituto de Química, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.freeradbiomed.2018.04.125. Acesso em: 30 set. 2024. , 2018
    • APA

      Truzzi, D. R., Coelho, F. R., Paviani, V., Alves, S. V., Netto, L. E. S., & Augusto, O. (2018). Bicarbonate increases peroxiredoxin 1 susceptibility to hyperoxidation. Free Radical Biology and Medicine. New York: Instituto de Química, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/j.freeradbiomed.2018.04.125
    • NLM

      Truzzi DR, Coelho FR, Paviani V, Alves SV, Netto LES, Augusto O. Bicarbonate increases peroxiredoxin 1 susceptibility to hyperoxidation [Internet]. Free Radical Biology and Medicine. 2018 ; 120 S37.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.freeradbiomed.2018.04.125
    • Vancouver

      Truzzi DR, Coelho FR, Paviani V, Alves SV, Netto LES, Augusto O. Bicarbonate increases peroxiredoxin 1 susceptibility to hyperoxidation [Internet]. Free Radical Biology and Medicine. 2018 ; 120 S37.[citado 2024 set. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.freeradbiomed.2018.04.125

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024