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  • Source: Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. Conference titles: Bioavailability. Unidade: FCF

    Subjects: JABUTICABA, ANTIOXIDANTES

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    • ABNT

      ALEZANDRO, Marcela Roquim et al. In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 07 jul. 2024. , 2014
    • APA

      Alezandro, M. R., Dubé, P., Desjardins, Y., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2014). In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Alezandro MR, Dubé P, Desjardins Y, Lajolo FM, Genovese MI. In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 15 res. OR-09.[citado 2024 jul. 07 ]
    • Vancouver

      Alezandro MR, Dubé P, Desjardins Y, Lajolo FM, Genovese MI. In vitro and in vivo evaluation of the metabolism of polyphenols from jaboticaba (Myrciaria jaboticaba (Vell.) Berg), a Brazilian native fruti. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 15 res. OR-09.[citado 2024 jul. 07 ]
  • Source: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: ISOFLAVONAS, PROTEÍNAS, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ALEZANDRO, Marcela Roquim et al. Nutritional aspects of second generation soy foods. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 59, n. 10, p. 5490-5497, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1021/jf200061c. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Alezandro, M. R., Granato, D., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2011). Nutritional aspects of second generation soy foods. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 59( 10), 5490-5497. doi:10.1021/jf200061c
    • NLM

      Alezandro MR, Granato D, Lajolo FM, Genovese MI. Nutritional aspects of second generation soy foods [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2011 ; 59( 10): 5490-5497.[citado 2024 jul. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jf200061c
    • Vancouver

      Alezandro MR, Granato D, Lajolo FM, Genovese MI. Nutritional aspects of second generation soy foods [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2011 ; 59( 10): 5490-5497.[citado 2024 jul. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jf200061c
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, ANTIOXIDANTES, CONDIMENTOS E ESPECIARIAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALEZANDRO, Marcela Roquim et al. Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 31, n. 2, p. 527-533, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612011000200038. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Alezandro, M. R., Lui, M. C. Y., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2011). Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 31( 2), 527-533. doi:10.1590/s0101-20612011000200038
    • NLM

      Alezandro MR, Lui MCY, Lajolo FM, Genovese MI. Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 2): 527-533.[citado 2024 jul. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612011000200038
    • Vancouver

      Alezandro MR, Lui MCY, Lajolo FM, Genovese MI. Commercial spices and industrial ingredients: evaluation of antioxidant capacity and flavonoids content for functional foods development [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2011 ; 31( 2): 527-533.[citado 2024 jul. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612011000200038

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