Assuntos: ANTIOXIDANTES, PÓS-COLHEITA, RADIAÇÃO GAMA, TOMATE, VIDA-DE-PRATELEIRA
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ABNT
SCHWARZ, Kélin. Bioactive compounds and physical and chemical characteristics of mini tomatoes: influence of postharvest treatments. 2016. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2016. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/64/64134/tde-20062016-171923/. Acesso em: 11 nov. 2024.APA
Schwarz, K. (2016). Bioactive compounds and physical and chemical characteristics of mini tomatoes: influence of postharvest treatments (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/64/64134/tde-20062016-171923/NLM
Schwarz K. Bioactive compounds and physical and chemical characteristics of mini tomatoes: influence of postharvest treatments [Internet]. 2016 ;[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/64/64134/tde-20062016-171923/Vancouver
Schwarz K. Bioactive compounds and physical and chemical characteristics of mini tomatoes: influence of postharvest treatments [Internet]. 2016 ;[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/64/64134/tde-20062016-171923/