The gray molasses cooling technique for optimizing the temperature of 39K atoms (2021)
Unidade: IFSCAssunto: CONDENSADO DE BOSE-EINSTEIN
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
IRAITA SALCEDO, Edward Gutenberg. The gray molasses cooling technique for optimizing the temperature of 39K atoms. 2021. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Carlos, 2021. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76131/tde-05102021-150926/. Acesso em: 05 out. 2024.APA
Iraita Salcedo, E. G. (2021). The gray molasses cooling technique for optimizing the temperature of 39K atoms (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Carlos. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76131/tde-05102021-150926/NLM
Iraita Salcedo EG. The gray molasses cooling technique for optimizing the temperature of 39K atoms [Internet]. 2021 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76131/tde-05102021-150926/Vancouver
Iraita Salcedo EG. The gray molasses cooling technique for optimizing the temperature of 39K atoms [Internet]. 2021 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76131/tde-05102021-150926/