Filtros : "PROTEÍNAS" "Universidade Federal do Paraná (UFPR)" Removidos: "FITOPATOLOGIA" "FÍSICA DA MATÉRIA CONDENSADA" "International Conference on Biology and Synchrotron Radiation" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Archives of Biochemistry and Biophysics. Unidade: IQ

    Subjects: ÁCIDOS NUCLEICOS, PROTEÍNAS, LIPÍDEOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DI MASCIO, Paolo et al. Singlet molecular oxygen: Düsseldorf - Sao Paulo, the Brazilian connection. Archives of Biochemistry and Biophysics, v. 595, p. 161-175, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.abb.2015.11.016. Acesso em: 08 jul. 2024.
    • APA

      Di Mascio, P., Martinez, G. R., Miyamoto, S., Ronsein, G. E., Medeiros, M. H. G. de, & Cadet, J. (2016). Singlet molecular oxygen: Düsseldorf - Sao Paulo, the Brazilian connection. Archives of Biochemistry and Biophysics, 595, 161-175. doi:10.1016/j.abb.2015.11.016
    • NLM

      Di Mascio P, Martinez GR, Miyamoto S, Ronsein GE, Medeiros MHG de, Cadet J. Singlet molecular oxygen: Düsseldorf - Sao Paulo, the Brazilian connection [Internet]. Archives of Biochemistry and Biophysics. 2016 ; 595 161-175.[citado 2024 jul. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.abb.2015.11.016
    • Vancouver

      Di Mascio P, Martinez GR, Miyamoto S, Ronsein GE, Medeiros MHG de, Cadet J. Singlet molecular oxygen: Düsseldorf - Sao Paulo, the Brazilian connection [Internet]. Archives of Biochemistry and Biophysics. 2016 ; 595 161-175.[citado 2024 jul. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.abb.2015.11.016
  • Source: Brazilian Journal of Biomotricity. Unidades: EEFE, EACH

    Subjects: CARBOIDRATOS NA DIETA, PROTEÍNAS, SUPLEMENTAÇÃO ALIMENTAR, TREINAMENTO DE FORÇA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA JUNIOR, Tácito Pessoa de et al. Biomotricity round table: suplementação nutricional e hipertrofia muscular. Brazilian Journal of Biomotricity, v. 4, n. 4, p. 227-245, 2010Tradução . . Disponível em: http://www.brjb.com.br/files/brjb_129_4201012_id2.pdf. Acesso em: 08 jul. 2024.
    • APA

      Souza Junior, T. P. de, Gualano, B., Prestes, J., Ribeiro, S. M. L., & Aoki, M. S. (2010). Biomotricity round table: suplementação nutricional e hipertrofia muscular. Brazilian Journal of Biomotricity, 4( 4), 227-245. Recuperado de http://www.brjb.com.br/files/brjb_129_4201012_id2.pdf
    • NLM

      Souza Junior TP de, Gualano B, Prestes J, Ribeiro SML, Aoki MS. Biomotricity round table: suplementação nutricional e hipertrofia muscular [Internet]. Brazilian Journal of Biomotricity. 2010 ; 4( 4): 227-245.[citado 2024 jul. 08 ] Available from: http://www.brjb.com.br/files/brjb_129_4201012_id2.pdf
    • Vancouver

      Souza Junior TP de, Gualano B, Prestes J, Ribeiro SML, Aoki MS. Biomotricity round table: suplementação nutricional e hipertrofia muscular [Internet]. Brazilian Journal of Biomotricity. 2010 ; 4( 4): 227-245.[citado 2024 jul. 08 ] Available from: http://www.brjb.com.br/files/brjb_129_4201012_id2.pdf
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: PROTEÍNAS, SOJA, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GRANATO, Daniel et al. Sensory evaluation and physicochemical optimisation of soy-based desserts using response surface methodology. Food Chemistry, v. 121, n. 3, p. 899-906, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.01.014. Acesso em: 08 jul. 2024.
    • APA

      Granato, D., Ribeiro, J. C. B., Castro, I. A. de, & Masson, M. L. (2010). Sensory evaluation and physicochemical optimisation of soy-based desserts using response surface methodology. Food Chemistry, 121( 3), 899-906. doi:10.1016/j.foodchem.2010.01.014
    • NLM

      Granato D, Ribeiro JCB, Castro IA de, Masson ML. Sensory evaluation and physicochemical optimisation of soy-based desserts using response surface methodology [Internet]. Food Chemistry. 2010 ; 121( 3): 899-906.[citado 2024 jul. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.01.014
    • Vancouver

      Granato D, Ribeiro JCB, Castro IA de, Masson ML. Sensory evaluation and physicochemical optimisation of soy-based desserts using response surface methodology [Internet]. Food Chemistry. 2010 ; 121( 3): 899-906.[citado 2024 jul. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.01.014
  • Source: Abstracts. Conference titles: Annual Meeting of Brazilian Biochemistry and Molecular Biology (SBBq). Unidade: IQ

    Subjects: MELANOMA, PROTEÍNAS, BIOQUÍMICA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CUNHA, E. S e DI MASCIO, Paolo e MARTINEZ, Gláucia Regina. Proteomic analyses of B16-F10 cells treated with singlet oxygen after stimulation of melanogenesis. 2010, Anais.. São Paulo: SBBq, 2010. . Acesso em: 08 jul. 2024.
    • APA

      Cunha, E. S., Di Mascio, P., & Martinez, G. R. (2010). Proteomic analyses of B16-F10 cells treated with singlet oxygen after stimulation of melanogenesis. In Abstracts. São Paulo: SBBq.
    • NLM

      Cunha ES, Di Mascio P, Martinez GR. Proteomic analyses of B16-F10 cells treated with singlet oxygen after stimulation of melanogenesis. Abstracts. 2010 ;[citado 2024 jul. 08 ]
    • Vancouver

      Cunha ES, Di Mascio P, Martinez GR. Proteomic analyses of B16-F10 cells treated with singlet oxygen after stimulation of melanogenesis. Abstracts. 2010 ;[citado 2024 jul. 08 ]
  • Source: FEBS Journal. Conference titles: FEBS Congress. Unidades: IF, IFSC

    Subjects: PROTEÍNAS, NANOTECNOLOGIA, BIOTECNOLOGIA, ORGANELAS CELULARES, BIOFÍSICA, FUNGOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CAMARGO, A. I. et al. AFM and SAXS structural analises of two centrins from fungi Blastocladiella emersoni. FEBS Journal. Malden: Wiley-Blackwell. Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1742-4658.2009.07049.x. Acesso em: 08 jul. 2024. , 2009
    • APA

      Camargo, A. I., Camargo, P. C., Barbosa, L., Itri, R., & Beltramini, L. M. (2009). AFM and SAXS structural analises of two centrins from fungi Blastocladiella emersoni. FEBS Journal. Malden: Wiley-Blackwell. doi:10.1111/j.1742-4658.2009.07049.x
    • NLM

      Camargo AI, Camargo PC, Barbosa L, Itri R, Beltramini LM. AFM and SAXS structural analises of two centrins from fungi Blastocladiella emersoni [Internet]. FEBS Journal. 2009 ; 276 133.[citado 2024 jul. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1742-4658.2009.07049.x
    • Vancouver

      Camargo AI, Camargo PC, Barbosa L, Itri R, Beltramini LM. AFM and SAXS structural analises of two centrins from fungi Blastocladiella emersoni [Internet]. FEBS Journal. 2009 ; 276 133.[citado 2024 jul. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1742-4658.2009.07049.x
  • Source: European Journal of Biochemistry. Unidade: IFSC

    Subjects: CRISTALOGRAFIA, PROTEÍNAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BENELLI, Elaine Machado et al. Herbaspirillum seropedicae signal transduction protein PII is structurally similar to the enteric GlnK. European Journal of Biochemistry, v. 269, n. 13, p. 3296-3303, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1046/j.1432-1033.2002.03011.x. Acesso em: 08 jul. 2024.
    • APA

      Benelli, E. M., Buck, M., Polikarpov, I., Souza, E. M., Cruz, L. M., & Pedrosa, F. O. (2002). Herbaspirillum seropedicae signal transduction protein PII is structurally similar to the enteric GlnK. European Journal of Biochemistry, 269( 13), 3296-3303. doi:10.1046/j.1432-1033.2002.03011.x
    • NLM

      Benelli EM, Buck M, Polikarpov I, Souza EM, Cruz LM, Pedrosa FO. Herbaspirillum seropedicae signal transduction protein PII is structurally similar to the enteric GlnK [Internet]. European Journal of Biochemistry. 2002 ; 269( 13): 3296-3303.[citado 2024 jul. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1046/j.1432-1033.2002.03011.x
    • Vancouver

      Benelli EM, Buck M, Polikarpov I, Souza EM, Cruz LM, Pedrosa FO. Herbaspirillum seropedicae signal transduction protein PII is structurally similar to the enteric GlnK [Internet]. European Journal of Biochemistry. 2002 ; 269( 13): 3296-3303.[citado 2024 jul. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1046/j.1432-1033.2002.03011.x

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024