Study of components of the Maná-cubiu fruit (Solanum sessiliflorum) (2010)
Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Congresso Paulista de Farmacêuticos. Unidade: FCF
Subjects: FRUTAS, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS
ABNT
ALMEIDA, Sylvia Regina Oguchi et al. Study of components of the Maná-cubiu fruit (Solanum sessiliflorum). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 jun. 2024. , 2010APA
Almeida, S. R. O., Crespo, L. L., Pimentel, J. A. C., Pires, L. V., Cozzolino, S. M. F., & Pereira, I. R. O. (2010). Study of components of the Maná-cubiu fruit (Solanum sessiliflorum). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Almeida SRO, Crespo LL, Pimentel JAC, Pires LV, Cozzolino SMF, Pereira IRO. Study of components of the Maná-cubiu fruit (Solanum sessiliflorum). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 56 res. 108.[citado 2024 jun. 16 ]Vancouver
Almeida SRO, Crespo LL, Pimentel JAC, Pires LV, Cozzolino SMF, Pereira IRO. Study of components of the Maná-cubiu fruit (Solanum sessiliflorum). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 56 res. 108.[citado 2024 jun. 16 ]