Fonte: Luminescence. Nome do evento: International Symposium on Bioluminescence and Chemiluminescence (ISBC). Unidades: FCFRP, IQ
Assunto: LUMINESCÊNCIA
ABNT
MATOS, Flávia U. de et al. Antiradical capacity evaluation of extracts and infusions from baccharis regnelli using a chemiluminescence assay procedure. Luminescence. Malden: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 28 jun. 2024. , 2012APA
Matos, F. U. de, Oliveira, S. de, Ferreira, M. J. P., Fávero, O. A., Lopes, N. P., Baader, W. J., & Romoff, P. (2012). Antiradical capacity evaluation of extracts and infusions from baccharis regnelli using a chemiluminescence assay procedure. Luminescence. Malden: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.NLM
Matos FU de, Oliveira S de, Ferreira MJP, Fávero OA, Lopes NP, Baader WJ, Romoff P. Antiradical capacity evaluation of extracts and infusions from baccharis regnelli using a chemiluminescence assay procedure. Luminescence. 2012 ; 27 145.[citado 2024 jun. 28 ]Vancouver
Matos FU de, Oliveira S de, Ferreira MJP, Fávero OA, Lopes NP, Baader WJ, Romoff P. Antiradical capacity evaluation of extracts and infusions from baccharis regnelli using a chemiluminescence assay procedure. Luminescence. 2012 ; 27 145.[citado 2024 jun. 28 ]