Source: Revista Brasileira de Hematologia e Hemoterapia. Unidade: FCF
Subjects: ÁCIDO FÓLICO, FARINHA DE TRIGO, ALIMENTOS FORTIFICADOS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BRITTO, Jessica Carrilho e CANÇADO, Rodolfo e GUERRA-SHINOHARA, Elvira Maria. Concentrations of blood folate in Brazilian studies prior to and after fortification of wheat and cornmeal (maize flour) with folic acid: a review. Revista Brasileira de Hematologia e Hemoterapia, v. 36, n. 4, p. 275-286, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bjhh.2014.03.018. Acesso em: 13 nov. 2024.APA
Britto, J. C., Cançado, R., & Guerra-Shinohara, E. M. (2014). Concentrations of blood folate in Brazilian studies prior to and after fortification of wheat and cornmeal (maize flour) with folic acid: a review. Revista Brasileira de Hematologia e Hemoterapia, 36( 4), 275-286. doi:10.1016/j.bjhh.2014.03.018NLM
Britto JC, Cançado R, Guerra-Shinohara EM. Concentrations of blood folate in Brazilian studies prior to and after fortification of wheat and cornmeal (maize flour) with folic acid: a review [Internet]. Revista Brasileira de Hematologia e Hemoterapia. 2014 ; 36( 4): 275-286.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bjhh.2014.03.018Vancouver
Britto JC, Cançado R, Guerra-Shinohara EM. Concentrations of blood folate in Brazilian studies prior to and after fortification of wheat and cornmeal (maize flour) with folic acid: a review [Internet]. Revista Brasileira de Hematologia e Hemoterapia. 2014 ; 36( 4): 275-286.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bjhh.2014.03.018