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  • Source: Virus Genes. Unidade: ICB

    Subjects: BIOTECNOLOGIA, GENÉTICA

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    • ABNT

      TUMILASCI, Vanessa Fonseca et al. Sequence analysis of a 5.1 kbp region of the Spodoptera frugiperda multicapsid nucleopolyhedrovirus genome that comprises a functional ecdysteroid UDP-glucosyltransferase (egt) gene. Virus Genes, v. 27, n. 2, p. 137-144, 2003Tradução . . Acesso em: 30 jun. 2024.
    • APA

      Tumilasci, V. F., Leal, È., Zanotto, P. M. de A., Luque, T., & Wolff, L. C. (2003). Sequence analysis of a 5.1 kbp region of the Spodoptera frugiperda multicapsid nucleopolyhedrovirus genome that comprises a functional ecdysteroid UDP-glucosyltransferase (egt) gene. Virus Genes, 27( 2), 137-144.
    • NLM

      Tumilasci VF, Leal È, Zanotto PM de A, Luque T, Wolff LC. Sequence analysis of a 5.1 kbp region of the Spodoptera frugiperda multicapsid nucleopolyhedrovirus genome that comprises a functional ecdysteroid UDP-glucosyltransferase (egt) gene. Virus Genes. 2003 ; 27( 2): 137-144.[citado 2024 jun. 30 ]
    • Vancouver

      Tumilasci VF, Leal È, Zanotto PM de A, Luque T, Wolff LC. Sequence analysis of a 5.1 kbp region of the Spodoptera frugiperda multicapsid nucleopolyhedrovirus genome that comprises a functional ecdysteroid UDP-glucosyltransferase (egt) gene. Virus Genes. 2003 ; 27( 2): 137-144.[citado 2024 jun. 30 ]
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: BIOTECNOLOGIA, ENZIMAS, HIDRÓLISE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      OLIVEIRA, Andréa Licia de Almeida e GIOIELLI, Luiz Antonio e OLIVEIRA, Maricê Nogueira de. Hidrólise parcial enzimática da gordura de babaçu. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 19, n. 2, p. 270-276, 1999Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20611999000200021. Acesso em: 30 jun. 2024.
    • APA

      Oliveira, A. L. de A., Gioielli, L. A., & Oliveira, M. N. de. (1999). Hidrólise parcial enzimática da gordura de babaçu. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 19( 2), 270-276. doi:10.1590/s0101-20611999000200021
    • NLM

      Oliveira AL de A, Gioielli LA, Oliveira MN de. Hidrólise parcial enzimática da gordura de babaçu [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 1999 ; 19( 2): 270-276.[citado 2024 jun. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20611999000200021
    • Vancouver

      Oliveira AL de A, Gioielli LA, Oliveira MN de. Hidrólise parcial enzimática da gordura de babaçu [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 1999 ; 19( 2): 270-276.[citado 2024 jun. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20611999000200021

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