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  • Source: Scientia Agricola. Unidade: IQ

    Subjects: OXIDAÇÃO, REAÇÕES QUÍMICAS

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    • ABNT

      FRIEDRICH, Leidi Cecilia et al. Interference of inorganic ions on phenol degradation by the Fenton reaction. Scientia Agricola, v. 69, n. 6, p. 347-351, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0103-90162012000600001. Acesso em: 30 maio 2024.
    • APA

      Friedrich, L. C., Zanta, C. L. de P. e S., Machulek Junior, A., Silva, V. de O., & Quina, F. H. (2012). Interference of inorganic ions on phenol degradation by the Fenton reaction. Scientia Agricola, 69( 6), 347-351. doi:10.1590/s0103-90162012000600001
    • NLM

      Friedrich LC, Zanta CL de P e S, Machulek Junior A, Silva V de O, Quina FH. Interference of inorganic ions on phenol degradation by the Fenton reaction [Internet]. Scientia Agricola. 2012 ; 69( 6): 347-351.[citado 2024 maio 30 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-90162012000600001
    • Vancouver

      Friedrich LC, Zanta CL de P e S, Machulek Junior A, Silva V de O, Quina FH. Interference of inorganic ions on phenol degradation by the Fenton reaction [Internet]. Scientia Agricola. 2012 ; 69( 6): 347-351.[citado 2024 maio 30 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-90162012000600001
  • Source: Scientia Agricola. Unidade: IQ

    Subjects: ÓLEOS ESSENCIAIS (COMPOSIÇÃO), TERPENOS

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    • ABNT

      MORENO, Paulo Roberto Hrihorowitsch et al. Essential oil composition of fruit colour varieties of Eugenia brasiliensis Lam. Scientia Agricola, v. 64, n. 4, p. 428-432, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0103-90162007000400014. Acesso em: 30 maio 2024.
    • APA

      Moreno, P. R. H., Lima, M. E. L., Sobral, M., Young, M. C. M., Cordeiro, I., Apel, M. A., et al. (2007). Essential oil composition of fruit colour varieties of Eugenia brasiliensis Lam. Scientia Agricola, 64( 4), 428-432. doi:10.1590/s0103-90162007000400014
    • NLM

      Moreno PRH, Lima MEL, Sobral M, Young MCM, Cordeiro I, Apel MA, Limberger RP, Henriques AT. Essential oil composition of fruit colour varieties of Eugenia brasiliensis Lam. [Internet]. Scientia Agricola. 2007 ; 64( 4): 428-432.[citado 2024 maio 30 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-90162007000400014
    • Vancouver

      Moreno PRH, Lima MEL, Sobral M, Young MCM, Cordeiro I, Apel MA, Limberger RP, Henriques AT. Essential oil composition of fruit colour varieties of Eugenia brasiliensis Lam. [Internet]. Scientia Agricola. 2007 ; 64( 4): 428-432.[citado 2024 maio 30 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-90162007000400014

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