Filtros : "Amorim, Ana Maria" "Journal of Applied Phycology" "IB" Removidos: "EAD" "Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES)" Limpar


  • Source: Journal of Applied Phycology. Unidade: IB

    Subjects: ANTIOXIDANTES, ALGAS, TRIAGEM

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AMORIM, Ana Maria e CHOW, Fungyi. Antioxidant potential of methanolic and aqueous extracts of Chnoospora minima, Padina gymnospora and Sargassum cymosum (Ochrophyta, Phaeophyceae). Journal of Applied Phycology, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10811-023-03160-3. Acesso em: 28 jun. 2024.
    • APA

      Amorim, A. M., & Chow, F. (2023). Antioxidant potential of methanolic and aqueous extracts of Chnoospora minima, Padina gymnospora and Sargassum cymosum (Ochrophyta, Phaeophyceae). Journal of Applied Phycology. doi:10.1007/s10811-023-03160-3
    • NLM

      Amorim AM, Chow F. Antioxidant potential of methanolic and aqueous extracts of Chnoospora minima, Padina gymnospora and Sargassum cymosum (Ochrophyta, Phaeophyceae) [Internet]. Journal of Applied Phycology. 2023 ;[citado 2024 jun. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10811-023-03160-3
    • Vancouver

      Amorim AM, Chow F. Antioxidant potential of methanolic and aqueous extracts of Chnoospora minima, Padina gymnospora and Sargassum cymosum (Ochrophyta, Phaeophyceae) [Internet]. Journal of Applied Phycology. 2023 ;[citado 2024 jun. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10811-023-03160-3

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024