Filtros : "Indexado no Global Health" "NUTRIÇÃO" Removidos: "2014" "Abstract Book" "[Resumos]" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Nutrition. Unidade: FMRP

    Subjects: GRAVIDEZ, ALIMENTAÇÃO, NUTRIÇÃO, GORDURAS NA DIETA, ÁCIDOS GRAXOS, PESOS E MEDIDAS CORPORAIS, RECÉM-NASCIDO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LIMA, Maria Carolina de et al. A better quality of maternal dietary fat reduces the chance of large-for-gestational-age infants: a prospective cohort study. Nutrition, v. 91/92, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2021.111367. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Lima, M. C. de, Santos, I. da S., Crivellenti, L. C., & Sartorelli, D. S. (2021). A better quality of maternal dietary fat reduces the chance of large-for-gestational-age infants: a prospective cohort study. Nutrition, 91/92. doi:10.1016/j.nut.2021.111367
    • NLM

      Lima MC de, Santos I da S, Crivellenti LC, Sartorelli DS. A better quality of maternal dietary fat reduces the chance of large-for-gestational-age infants: a prospective cohort study [Internet]. Nutrition. 2021 ; 91/92[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2021.111367
    • Vancouver

      Lima MC de, Santos I da S, Crivellenti LC, Sartorelli DS. A better quality of maternal dietary fat reduces the chance of large-for-gestational-age infants: a prospective cohort study [Internet]. Nutrition. 2021 ; 91/92[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2021.111367
  • Source: Acta Cirúrgica Brasileira. Unidade: FMRP

    Subjects: INTOLERÂNCIA À LACTOSE, ENDOSCOPIA, BIÓPSIA, NUTRIÇÃO, SAÚDE PÚBLICA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MATTAR, Rejane et al. Comparison of Quick Lactose Intolerance Test in duodenal biopsies of dyspeptic patients with single nucleotide polymorphism LCT-13910C>T associated with primary hypolactasia/lactase-persistence. Acta Cirúrgica Brasileira, v. 28, p. 77-82, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0102-86502013001300015. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Mattar, R., Basile Filho, A., Kemp, R., & Santos, J. S. dos. (2013). Comparison of Quick Lactose Intolerance Test in duodenal biopsies of dyspeptic patients with single nucleotide polymorphism LCT-13910C>T associated with primary hypolactasia/lactase-persistence. Acta Cirúrgica Brasileira, 28, 77-82. doi:10.1590/S0102-86502013001300015
    • NLM

      Mattar R, Basile Filho A, Kemp R, Santos JS dos. Comparison of Quick Lactose Intolerance Test in duodenal biopsies of dyspeptic patients with single nucleotide polymorphism LCT-13910C>T associated with primary hypolactasia/lactase-persistence [Internet]. Acta Cirúrgica Brasileira. 2013 ; 28 77-82.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0102-86502013001300015
    • Vancouver

      Mattar R, Basile Filho A, Kemp R, Santos JS dos. Comparison of Quick Lactose Intolerance Test in duodenal biopsies of dyspeptic patients with single nucleotide polymorphism LCT-13910C>T associated with primary hypolactasia/lactase-persistence [Internet]. Acta Cirúrgica Brasileira. 2013 ; 28 77-82.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0102-86502013001300015
  • Source: Arquivos de Gastroenterologia. Unidade: FM

    Subjects: PERIÓDICOS CIENTÍFICOS (HISTÓRIA), NUTRIÇÃO, EDITORIAL, GASTROENTEROLOGIA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FAINTUCH, Joel e VIEBIG, Ricardo Guilherme. Another link in the chain [Editorial]. Arquivos de Gastroenterologia. São Paulo: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://www.scielo.br/pdf/ag/v49n1/01.pdf. Acesso em: 28 set. 2024. , 2012
    • APA

      Faintuch, J., & Viebig, R. G. (2012). Another link in the chain [Editorial]. Arquivos de Gastroenterologia. São Paulo: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.scielo.br/pdf/ag/v49n1/01.pdf
    • NLM

      Faintuch J, Viebig RG. Another link in the chain [Editorial] [Internet]. Arquivos de Gastroenterologia. 2012 ; 49( 1): 1-2.[citado 2024 set. 28 ] Available from: http://www.scielo.br/pdf/ag/v49n1/01.pdf
    • Vancouver

      Faintuch J, Viebig RG. Another link in the chain [Editorial] [Internet]. Arquivos de Gastroenterologia. 2012 ; 49( 1): 1-2.[citado 2024 set. 28 ] Available from: http://www.scielo.br/pdf/ag/v49n1/01.pdf
  • Source: Journal of Critical Care. Unidade: FM

    Subjects: NUTRIÇÃO, CUIDADOS CRÍTICOS (DIETOTERAPIA), UNIDADES DE TERAPIA INTENSIVA, RESPIRAÇÃO ARTIFICIAL, MORTALIDADE HOSPITALAR

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MORAIS, Alvaro A. C. et al. Nutritional support for critically ill patients: Does duration correlate with mortality?. Journal of Critical Care, v. 26, n. 5, p. 475-481, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jcrc.2010.12.006. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Morais, A. A. C., Faintuch, J., Caser, E. B., Costa, D. S., Pazolini, B. A., & Oliveira, A. C. (2011). Nutritional support for critically ill patients: Does duration correlate with mortality? Journal of Critical Care, 26( 5), 475-481. doi:10.1016/j.jcrc.2010.12.006
    • NLM

      Morais AAC, Faintuch J, Caser EB, Costa DS, Pazolini BA, Oliveira AC. Nutritional support for critically ill patients: Does duration correlate with mortality? [Internet]. Journal of Critical Care. 2011 ; 26( 5): 475-481.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcrc.2010.12.006
    • Vancouver

      Morais AAC, Faintuch J, Caser EB, Costa DS, Pazolini BA, Oliveira AC. Nutritional support for critically ill patients: Does duration correlate with mortality? [Internet]. Journal of Critical Care. 2011 ; 26( 5): 475-481.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcrc.2010.12.006
  • Source: Journal of Human Nutrition and Dietetics. Unidade: FMRP

    Subjects: ESTUDANTES UNIVERSITÁRIOS, ALIMENTOS (QUANTIFICAÇÃO), NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JAPUR, C. C e DIEZ GARCIA, Rosa Wanda. Food energy content influences food portion size estimation by nutrition students. Journal of Human Nutrition and Dietetics, v. 23, n. 3, p. 272-276, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1365-277x.2010.01042.x. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Japur, C. C., & Diez Garcia, R. W. (2010). Food energy content influences food portion size estimation by nutrition students. Journal of Human Nutrition and Dietetics, 23( 3), 272-276. doi:10.1111/j.1365-277x.2010.01042.x
    • NLM

      Japur CC, Diez Garcia RW. Food energy content influences food portion size estimation by nutrition students [Internet]. Journal of Human Nutrition and Dietetics. 2010 ; 23( 3): 272-276.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-277x.2010.01042.x
    • Vancouver

      Japur CC, Diez Garcia RW. Food energy content influences food portion size estimation by nutrition students [Internet]. Journal of Human Nutrition and Dietetics. 2010 ; 23( 3): 272-276.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-277x.2010.01042.x
  • Source: British Journal of Nutrition. Unidade: FMRP

    Subjects: SUPLEMENTOS DIETÉTICOS, RADICAIS LIVRES, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DEMINICE, Rafael et al. Effects of creatine supplementation on homocysteine levels and lipid peroxidation in rats. British Journal of Nutrition, v. 102, n. 1, p. 110-116, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/s0007114508162985. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Deminice, R., Portari, G. V., Vannuchi, H., & Jordão, A. A. (2009). Effects of creatine supplementation on homocysteine levels and lipid peroxidation in rats. British Journal of Nutrition, 102( 1), 110-116. doi:10.1017/s0007114508162985
    • NLM

      Deminice R, Portari GV, Vannuchi H, Jordão AA. Effects of creatine supplementation on homocysteine levels and lipid peroxidation in rats [Internet]. British Journal of Nutrition. 2009 ; 102( 1): 110-116.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s0007114508162985
    • Vancouver

      Deminice R, Portari GV, Vannuchi H, Jordão AA. Effects of creatine supplementation on homocysteine levels and lipid peroxidation in rats [Internet]. British Journal of Nutrition. 2009 ; 102( 1): 110-116.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s0007114508162985
  • Source: American Journal of Human Biology. Unidades: EERP, FMRP

    Subjects: COMPOSIÇÃO CORPORAL, PESOS E MEDIDAS CORPORAIS, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DRESSLER, William W. et al. Cultural consonance and adult body composition in urban Brazil. American Journal of Human Biology, v. 20, n. 1, p. 15-22, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/ajhb.20674. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Dressler, W. W., Oths, K. S., Pessa, R. P., Balieiro, M. C., & Santos, J. E. dos. (2008). Cultural consonance and adult body composition in urban Brazil. American Journal of Human Biology, 20( 1), 15-22. doi:10.1002/ajhb.20674
    • NLM

      Dressler WW, Oths KS, Pessa RP, Balieiro MC, Santos JE dos. Cultural consonance and adult body composition in urban Brazil [Internet]. American Journal of Human Biology. 2008 ; 20( 1): 15-22.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1002/ajhb.20674
    • Vancouver

      Dressler WW, Oths KS, Pessa RP, Balieiro MC, Santos JE dos. Cultural consonance and adult body composition in urban Brazil [Internet]. American Journal of Human Biology. 2008 ; 20( 1): 15-22.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1002/ajhb.20674
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: ENZIMAS AMILOLÍTICAS, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PIRES, Tatiana da Costa Raposo e FINARDI FILHO, Flavio. Extraction and assay of pectic enzymes from Peruvian carrot (Arracacia xanthorriza Bancroft.). Food Chemistry, v. 89, n. 1, p. 85-92, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.02.023. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Pires, T. da C. R., & Finardi Filho, F. (2005). Extraction and assay of pectic enzymes from Peruvian carrot (Arracacia xanthorriza Bancroft.). Food Chemistry, 89( 1), 85-92. doi:10.1016/j.foodchem.2004.02.023
    • NLM

      Pires T da CR, Finardi Filho F. Extraction and assay of pectic enzymes from Peruvian carrot (Arracacia xanthorriza Bancroft.) [Internet]. Food Chemistry. 2005 ; 89( 1): 85-92.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.02.023
    • Vancouver

      Pires T da CR, Finardi Filho F. Extraction and assay of pectic enzymes from Peruvian carrot (Arracacia xanthorriza Bancroft.) [Internet]. Food Chemistry. 2005 ; 89( 1): 85-92.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.02.023

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024