Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Semana Farmacêutica de Ciência e Tecnologia da FCF-USP. Unidades: FCF, IB
Subjects: BANANA, ENZIMAS, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS
ABNT
ASTORINO FILHO, Renato et al. Isolation and characterization of the promoter region of a beta-amylase gene expressed during banana ripening. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 20 out. 2024. , 2007APA
Astorino Filho, R., Lajolo, F. M., Van Sluys, M. -A., & Nascimento, J. R. O. do. (2007). Isolation and characterization of the promoter region of a beta-amylase gene expressed during banana ripening. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Astorino Filho R, Lajolo FM, Van Sluys M-A, Nascimento JRO do. Isolation and characterization of the promoter region of a beta-amylase gene expressed during banana ripening. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2007 ;43 63 res.FCF122.[citado 2024 out. 20 ]Vancouver
Astorino Filho R, Lajolo FM, Van Sluys M-A, Nascimento JRO do. Isolation and characterization of the promoter region of a beta-amylase gene expressed during banana ripening. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2007 ;43 63 res.FCF122.[citado 2024 out. 20 ]