Filtros : "MICOTOXINAS" "ICB-BMM" "2005" Removidos: "LEITE, MARCO AURELIO LISBOA" "1929" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Control. Unidades: ICB, FZEA

    Subjects: MICOTOXINAS, ANÁLISE DE ALIMENTOS, MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BITTENCOURT, A. B. F. et al. Mycotoxin occurrence in corn meal and flour traded in São Paulo, Brazil. Food Control, v. 16, n. 2, p. 117-120, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2003.12.005. Acesso em: 28 set. 2024.
    • APA

      Bittencourt, A. B. F., Oliveira, C. A. F. de, Dilkin, P., & Corrêa, B. (2005). Mycotoxin occurrence in corn meal and flour traded in São Paulo, Brazil. Food Control, 16( 2), 117-120. doi:10.1016/j.foodcont.2003.12.005
    • NLM

      Bittencourt ABF, Oliveira CAF de, Dilkin P, Corrêa B. Mycotoxin occurrence in corn meal and flour traded in São Paulo, Brazil [Internet]. Food Control. 2005 ; 16( 2): 117-120.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2003.12.005
    • Vancouver

      Bittencourt ABF, Oliveira CAF de, Dilkin P, Corrêa B. Mycotoxin occurrence in corn meal and flour traded in São Paulo, Brazil [Internet]. Food Control. 2005 ; 16( 2): 117-120.[citado 2024 set. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2003.12.005

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024