Selenium analysis of rice and beans produced by Ceara State - Brazil (2014)
Fonte: Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. Nome do evento: Bioavailability. Unidade: FCF
Assunto: SELÊNIO (ANÁLISE)
ABNT
PESSOA, Priscila Pereira et al. Selenium analysis of rice and beans produced by Ceara State - Brazil. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 20 out. 2024. , 2014APA
Pessoa, P. P., Maia, C. S. C., Santos, L. B., Barroso, C. F., Oliveira, D. L. de, & Cozzolino, S. M. F. (2014). Selenium analysis of rice and beans produced by Ceara State - Brazil. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Pessoa PP, Maia CSC, Santos LB, Barroso CF, Oliveira DL de, Cozzolino SMF. Selenium analysis of rice and beans produced by Ceara State - Brazil. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 26 res. EP-23.[citado 2024 out. 20 ]Vancouver
Pessoa PP, Maia CSC, Santos LB, Barroso CF, Oliveira DL de, Cozzolino SMF. Selenium analysis of rice and beans produced by Ceara State - Brazil. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2014 ; 39 26 res. EP-23.[citado 2024 out. 20 ]