Filtros : "ESALQ-LAN" "SARMENTO, SILENE BRUDER SILVEIRA" "Holanda" Removidos: "Indexado no: CAB Abstracts" "Universidade Federal de Sergipe (UFS)" "CESAR, ALINE SILVA MELLO" "FALCÃO, JULIANA PFRIMER" "Financiamento CNPq" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Research International. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, FERMENTAÇÃO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MATTA JUNIOR, M. D et al. Ozone technology as an alternative to fermentative processes to improve the oven-expansion properties of cassava starch. Food Research International, v. 123, p. 56-63, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.04.050. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Matta Junior, M. D., Castanha, N., Anjos, C. B. P. dos, Augusto, P. E. D., & Sarmento, S. B. S. (2019). Ozone technology as an alternative to fermentative processes to improve the oven-expansion properties of cassava starch. Food Research International, 123, 56-63. doi:10.1016/j.foodres.2019.04.050
    • NLM

      Matta Junior MD, Castanha N, Anjos CBP dos, Augusto PED, Sarmento SBS. Ozone technology as an alternative to fermentative processes to improve the oven-expansion properties of cassava starch [Internet]. Food Research International. 2019 ; 123 56-63.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.04.050
    • Vancouver

      Matta Junior MD, Castanha N, Anjos CBP dos, Augusto PED, Sarmento SBS. Ozone technology as an alternative to fermentative processes to improve the oven-expansion properties of cassava starch [Internet]. Food Research International. 2019 ; 123 56-63.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.04.050
  • Source: Rice Science. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, ARROZ, DIGESTIBILIDADE, IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS, RADIAÇÃO GAMA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      POLESI, Luís Fernando e SARMENTO, Silene Bruder Silveira e CANNIATTI-BRAZACA, Solange Guidolin. Starch digestibility and functional properties of rice starch subjected to gamma radiation. Rice Science, v. 25, n. 1, p. 42-51, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.rsci.2017.08.003. Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Polesi, L. F., Sarmento, S. B. S., & Canniatti-Brazaca, S. G. (2018). Starch digestibility and functional properties of rice starch subjected to gamma radiation. Rice Science, 25( 1), 42-51. doi:10.1016/j.rsci.2017.08.003
    • NLM

      Polesi LF, Sarmento SBS, Canniatti-Brazaca SG. Starch digestibility and functional properties of rice starch subjected to gamma radiation [Internet]. Rice Science. 2018 ; 25( 1): 42-51.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.rsci.2017.08.003
    • Vancouver

      Polesi LF, Sarmento SBS, Canniatti-Brazaca SG. Starch digestibility and functional properties of rice starch subjected to gamma radiation [Internet]. Rice Science. 2018 ; 25( 1): 42-51.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.rsci.2017.08.003

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024