Antioxidant activity of phenolic acids in mustard floor seeds (1998)
Source: Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. Conference titles: Biennial Meeting International Society for Free Radical Research. Unidade: FCF
Subjects: TÉCNICAS E PROCEDIMENTOS DE LABORATÓRIO, ADITIVOS ALIMENTARES, ANÁLISE DE ALIMENTOS
ABNT
MOREIRA, A V B et al. Antioxidant activity of phenolic acids in mustard floor seeds. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 04 nov. 2024. , 1998APA
Moreira, A. V. B., Damasceno, N. R. T., Schirc, D. T., Pereira, R. C., Passarell, A. T. M., Pereira, E. C., et al. (1998). Antioxidant activity of phenolic acids in mustard floor seeds. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Moreira AVB, Damasceno NRT, Schirc DT, Pereira RC, Passarell ATM, Pereira EC, Abdalla DSP, Mancini-Filho J. Antioxidant activity of phenolic acids in mustard floor seeds. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. 1998 ; 34 201 Res. PS15-33.[citado 2024 nov. 04 ]Vancouver
Moreira AVB, Damasceno NRT, Schirc DT, Pereira RC, Passarell ATM, Pereira EC, Abdalla DSP, Mancini-Filho J. Antioxidant activity of phenolic acids in mustard floor seeds. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. 1998 ; 34 201 Res. PS15-33.[citado 2024 nov. 04 ]