Impacts of climate changes on crop physiology and food quality (2010)
Source: Food Research International. Unidade: IB
Subjects: MUDANÇA CLIMÁTICA, ALIMENTOS (QUALIDADE;FISIOLOGIA;PRODUÇÃO), FOTOSSÍNTESE
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DAMATTA, Fábio M. et al. Impacts of climate changes on crop physiology and food quality. Food Research International, v. 43, n. 7, p. 1814-1823, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2009.11.001. Acesso em: 14 nov. 2024.APA
DaMatta, F. M., Grandis, A., Arenque, B. C., & Buckeridge, M. (2010). Impacts of climate changes on crop physiology and food quality. Food Research International, 43( 7), 1814-1823. doi:10.1016/j.foodres.2009.11.001NLM
DaMatta FM, Grandis A, Arenque BC, Buckeridge M. Impacts of climate changes on crop physiology and food quality [Internet]. Food Research International. 2010 ; 43( 7): 1814-1823.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2009.11.001Vancouver
DaMatta FM, Grandis A, Arenque BC, Buckeridge M. Impacts of climate changes on crop physiology and food quality [Internet]. Food Research International. 2010 ; 43( 7): 1814-1823.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2009.11.001