Filtros : "Indexado no CAB Abstracts" "Universidade Federal Rural de Pernambuco (UFRPE)" Removidos: "The University of Arizona (UA)" "NITRINI, RICARDO" "SAS" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Biochemical Engineering Journal. Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, BIOQUÍMICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARQUES, Daniela de Araújo Viana et al. Comparison of oxygen mass transfer coefficient in simple ans extractive fermentation systems. Biochemical Engineering Journal, v. 47, n. 1-3, p. 122-126, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bej.2009.07.015. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Marques, D. de A. V., Torres, B. R., Porto, A. L. F., Pessoa Junior, A., & Converti, A. (2009). Comparison of oxygen mass transfer coefficient in simple ans extractive fermentation systems. Biochemical Engineering Journal, 47( 1-3), 122-126. doi:10.1016/j.bej.2009.07.015
    • NLM

      Marques D de AV, Torres BR, Porto ALF, Pessoa Junior A, Converti A. Comparison of oxygen mass transfer coefficient in simple ans extractive fermentation systems [Internet]. Biochemical Engineering Journal. 2009 ; 47( 1-3): 122-126.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bej.2009.07.015
    • Vancouver

      Marques D de AV, Torres BR, Porto ALF, Pessoa Junior A, Converti A. Comparison of oxygen mass transfer coefficient in simple ans extractive fermentation systems [Internet]. Biochemical Engineering Journal. 2009 ; 47( 1-3): 122-126.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bej.2009.07.015
  • Source: Pesquisa Veterinária Brasileira. Conference titles: World Veterinary Dental Congress. Unidade: FMVZ

    Subjects: CÃES (PATOLOGIA), ODONTOLOGIA VETERINÁRIA, PERIODONTIA (VETERINÁRIA), EPITÉLIO GENGIVAL, HISTOLOGIA ANIMAL

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RAMOS-SILVA, M e GIOSO, Marco Antonio e SÁ, F. B. Clinic and histological characterization of gingival epithelium of periodontal disease in dogs. Pesquisa Veterinária Brasileira. Rio de Janeiro: CBPA. . Acesso em: 14 nov. 2024. , 2007
    • APA

      Ramos-Silva, M., Gioso, M. A., & Sá, F. B. (2007). Clinic and histological characterization of gingival epithelium of periodontal disease in dogs. Pesquisa Veterinária Brasileira. Rio de Janeiro: CBPA.
    • NLM

      Ramos-Silva M, Gioso MA, Sá FB. Clinic and histological characterization of gingival epithelium of periodontal disease in dogs. Pesquisa Veterinária Brasileira. 2007 ; 27( supl.): 59.[citado 2024 nov. 14 ]
    • Vancouver

      Ramos-Silva M, Gioso MA, Sá FB. Clinic and histological characterization of gingival epithelium of periodontal disease in dogs. Pesquisa Veterinária Brasileira. 2007 ; 27( supl.): 59.[citado 2024 nov. 14 ]
  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, ANTIOXIDANTES, COENTRO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GUERRA, Nonete Barbosa e MELO, Enayde de Almeida e MANCINI-FILHO, Jorge. Antioxidant compounds from coriander (Coriandrum sativum L.) etheric extract. Journal of Food Composition and Analysis, v. 18, n. 2-3, p. 193-199, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2003.12.006. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Guerra, N. B., Melo, E. de A., & Mancini-Filho, J. (2005). Antioxidant compounds from coriander (Coriandrum sativum L.) etheric extract. Journal of Food Composition and Analysis, 18( 2-3), 193-199. doi:10.1016/j.jfca.2003.12.006
    • NLM

      Guerra NB, Melo E de A, Mancini-Filho J. Antioxidant compounds from coriander (Coriandrum sativum L.) etheric extract [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2005 ; 18( 2-3): 193-199.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2003.12.006
    • Vancouver

      Guerra NB, Melo E de A, Mancini-Filho J. Antioxidant compounds from coriander (Coriandrum sativum L.) etheric extract [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2005 ; 18( 2-3): 193-199.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2003.12.006

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024